skip to Main Content

Relatieweekend

 • Al meer dan 900 stellen geholpen
 • Gratis adviesgesprek
 • Resultaat binnen 72 uur
 • Liefde therapie | Online of Bij je "Thuis"
Print Friendly, PDF & Email

Relatieweekend: In 3 dagen je relatie terug

Ben jij je relatieproblemen meer dat zat en ben je op zoek naar een snelle en vooral werkzame oplossing? Dan is intensieve relatietherapie In de vorm van een relatieweekend of relatie midweek iets voor jou!

Een relatieweekend is een korte maar intensieve meerdaagse time-out voor stellen die hun relatie toekomstbestendig willen maken. Denk je regelmatig dat er iets moet veranderen in je relatie, ben je constant ontevreden? Lijkt niets te helpen? Dan is een relatieweekend de oplossing die je zoekt. Geen uur per week op de bank bij de relatietherapeut of psycholoog, maar een ongestoord intensief weekend waarin je korte metten maakt met je relatieproblemen. Voor een hele lange tijd en voor een vast bedrag. Dat is de effectieve formule van Relatievakantie.

De relatietherapie die wel werkt!

Relatievakantie is een organisatie bestaande uit erkende relatietherapeuten en ervaringsdeskundigen die in 2009 het concept van de relatievakantie hebben ontwikkeld. Het idee van Intensieve relatietherapie en communicatietraining, in combinatie met een korte vakantie, sloeg aan. Het relatieweekend is later ontstaan ​​uit de behoefte van stellen die wel een relatievakantie wilden, maar niet een week de tijd hadden. Wil jij ook weten wat een relatieweekend voor jouw relatie kan betekenen? Boek vandaag nog via Relatievakantie en profiteer van de volgende voordelen:

 • Gratis intake en relatietest
 • Intensieve coaching sessies van 2-4 uur in plaats van slechts 1,5 uur
 • Resultaten binnen 2 tot 5 dagen
 • Standaardpakketten met een vaste prijs
 • Al meer dan 900 stellen geholpen
 • Relatietherapie online, offline of op vakantie!

Online relatietherapie

De relatieproblemen beu?

De basis van een relatieweekend

Het relatieweekend programma bestaat uit minimaal vier aaneengesloten dagdelen van 2 sessies per dag. Ieder van 2 tot 4 uur. We kijken niet op een uurtje. Sessies waarin je samen of alleen aan je relatie werkt met een privé relatiecoach. De locatie is je eigen of gehuurde vakantieaccommodatie. De therapie is niet gebaseerd op een serie korte gesprekken (consulten) onderbroken door het dagelijks leven, maar een serie aaneengesloten gesprekken van 2 tot 4 uur gedurende maximaal 5 dagen. Door deze intensieve manier van coachen worden echte resultaten geboekt. Zo is het percentage herstarters na een relatieweekend maar liefst 80%! Er komt geen magie of diep psychologisch onderzoek van je ziel en zaligheid bij kijken. De magie zit in het afleren van ongewenst en aanleren van gewenst relatiegedrag. En ook het leren echt naar elkaar. Zelf ervaren hoe het is? Neem contact op met Relatievakantie!

Onze cliënten vertellen

Fijne begeleiding en goede manier om te om weer in gesprek te raken met elkaar

Op het moment dat wij op het punt stonden dat wij als stel het niet meer wisten om bij elkaar te blijven, om te vechten of uit elkaar te gaan,…Lees meer

Zeer waardevolle therapie. Ingo is objectief, waardevrij en helder. Door zijn aanpak ben je als koppel weer in staat te praten, zonder verwijten naar elkaar en laat je de emotie…Lees meer

Boek vandaag nog een relatieweekend bij Relatievakantie!

Heb je alles geprobeerd om je relatie te fixen zonder succes? Laat Relatievakantie je helpen de schade te herstellen door middel van een intensief relatieweekend waar jij en je partner aan al je relatieproblemen werken! Bel ons of whatsapp voor meer informatie op +31611140465 of stuur een e-mail naar info@relatievakantie.com. Vergroot je kennis over “relatieproblemen oplossen”! Abonneer je op onze nieuwsbrief om onze blogs en nieuwtjes te volgen!

Print Friendly, PDF & Email

  Contact opnemen

  Wil je een kennismakingsgesprek of heb je een vraag?

  * Verplichte velden

  Back To Top