skip to Main Content

Online relatietherapie

 • Al meer dan 900 stellen geholpen
 • Gratis adviesgesprek
 • Resultaat binnen 72 uur
 • Liefde therapie | Online of Bij je "Thuis"
Print Friendly, PDF & Email

Waarom online relatietherapie?

Online relatietherapie is een directe vorm van je relatieprobleem oplossen. Bij Relatievakantie bieden wij deze aan om het je makkelijker te maken aan je relatie te werken, waar en wanneer het jou uitkomt. Net als in het geval van de face to face meerdaagse relatietherapie, brengen we samen met jullie snel in beeld welke de meest urgente relatieproblemen zijn. En zorgen er voor door intensieve coaching en communicatietraining voor dat jullie deze zelf op kunnen lossen. Gedurende je relatie intensive, maar ook daarna. Waar nodig combineren we de online sessies daarna nog met vervolg online of offline individuele of paar-coaching. Tijdens de relatietherapie ontwikkel je als van zelf een hechte vertrouwensband met je relatiecoach. Die helpt je om de diepte in te gaan en nog sneller blijvende resultaten te behalen. Interesse in online relatietherapie van Relatievakantie? Neem dan direct contact met ons op!

Voor wie online relatietherapie?

In onze ervaring blijkt online relatietherapie de juiste keuze te zijn voor:

 • Nederlandse/Vlaams (en Engels of Duits) sprekende stellen in het buitenland: we bieden stellen die niet fysiek aanwezig kunnen zijn op een locatie in Nederland de mogelijkheid om te profiteren van onze relatietherapie.
 • Om fysieke contactmomenten te verminderen: met de komst van het coronavirus kiezen steeds meer mensen voor online ontmoetingen om de maatregelen te respecteren.
 • Stellen met kinderen: intensieve relatietherapie houdt in dat je je relatieproblemen in 3-5 dagen oplost. Kun je geen oppas regelen, dan is online relatietherapie een uitstekend alternatief.
 • Als je budget niet toereikend is voor een volledige offline meerdaagse relatie intensive, dan biedt de online versie uitkomst

Online relatietherapie

Doe de relatietest!

* Binnen 8 uur gratis relatieadvies

Online is net zo effectief als offline

Waar online relatietherapie verschilt van fysieke relatietherapie is de locatie. Zo hoef je geen accommodatie te huren, maar werk je vanuit je thuissituatie (of elders). Daarnaast is ook de manier van gespreksvoering met je relatiecoach anders. De ervaring leert echter dat het niet meer of minder makkelijk is om openhartig over je gedachten en gevoelens te praten via de webcam. Deze vorm heeft zelfs als voordeel dat je niet gehinderd wordt door de fysieke aanwezigheid van je online relatietherapeut. Meer weten over de inhoud van onze relatietherapie? Neem dan contact met ons op!

Waarom kiezen voor relatietherapie van Relatievakantie

Binnen een paar dagen de verbinding met je partner herstellen naar hoe het ooit was? Met de online relatiecoaching van Relatievakantie heb je alleen internet en een tablet, smartphone of pc nodig om je relatieproblemen op te lossen. Start vandaag nog door een gratis intakegesprek aan te vragen. De voordelen die we bij Relatievakantie bieden zijn:

 • Gratis intake en relatietest
 • Intensieve coaching sessies van 2-4 uur in plaats van een wekelijks spreekuurtje
 • Resultaten binnen 2 tot 5 dagen
 • Standaardpakketten met een vaste prijs
 • Al meer dan 900 stellen geholpen
 • Relatietherapie online, offline (bij je “thuis”) of tijdens je korte vakantie!

De relatieproblemen beu?

Meld je aan voor een vrijblijvend intakegesprek!

Op zoek naar effectieve relatietherapie waarbij je de deur niet uit hoeft? Dan ben je bij Relatievakantie aan het juiste adres! Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek door te bellen of whatsappen naar+31611140465 of een e-mail te sturen naar info@relatievakantie.com. Vergroot je kennis over “relatieproblemen oplossen”! Abonneer je op onze nieuwsbrief om onze blogs en nieuwtjes te volgen!

Print Friendly, PDF & Email

  Contact opnemen

  Wil je een kennismakingsgesprek of heb je een vraag?

  * Verplichte velden

  Back To Top