Video over relatieproblemen  over relatieproblemen

Beelden zeggen meer dan woorden. Vandaar dat we je ook willen adviseren om onderstaande video´s te bekijken met je partner. Het relativeert je problematiek en vergroot je kennis over je mogelijkheden. En zoals met veel problemen komt de oplossing eerder in zicht als je je opties kent.

Er zijn de volgende categorieën :

video’s over Relatievakantie

In deze youtube video’s wordt je duidelijk gemaakt wat een Relatievakantie doet voor je relatieproblemen.

video’s over de locaties waar je o.m. een Relatievakantie kunt boeken

Video’s over Relatietherapie

Een video over relatieproblemen? Wat heb je daar nu aan zul je denken. Het antwoord daarop is de video zelf. Het zijn interviews met diverse professionals op het gebied van het werken met paren die een relatieprobleem hebben. Die vanuit verschillende invalshoeken en overtuigingen (zeker niet allemaal de onze) naar relatieproblemen kijken.

En wat bij het oplossen van relatieproblemen belangrijk blijkt te zijn, is dat je je bewust ben van jouw probleem . Herkenning en erkenning van die relatieproblemen die jij hebt wordt misschien gemakkelijker door het zien van deze video´s.

Video’s over Relatiecoaching

 

Video’s over psychologie en het brein

video’s over communicatie en relatie

video’s over onderhandelen en relatie

Entertainment

Amor en el Divan (liefde op de bank). Engelse titel Couples Counseling.Een vermakelijke film over hoe een relatietherapeute zelf met haar relatie aan de slag moet. Aanleiding..een jong echtpaar dat zich voor hulp tot haar wendt.