Alle arrangementen & Kosten

Tarieven relatietherapie. Op deze pagina vind je een overzicht van alle vormen van intensieve relatietherapie en de bijbehorende kosten. Van onze meerdaagse relatie intensives. Online en Offline relatie intensives. Voor jou alleen of met je partner. In Nederland(Den Bosch of een andere door jullie gehuurde accommodatie) of Spanje (Malaga of Sevilla).

Voor ieder’s budget

Een all in arrangement of alleen relatietherapie? Accommodatie en vervoer regel je dan zelf. Je relatieproblemen oplossen vraagt een investering van je. In tijd en geld. Daarom bieden we de mogelijkheid om het arrangement te kiezen dat het best bij je financiële mogelijkheden past. Van de kale online 2 daagse tot het all in Relatievakantie arrangement in Malaga of Sevilla.

Vanaf 265 euro tot 1750 euro

Wil je direct voor jezelf gaan werken aan de oplossing voor je relatieproblemen dan kun je al voor 265 euro een online coaching traject opstarten. Een 5-daagse volledig verzorgde Relatievakantie in Malaga of Sevilla, boek je voor 1.750 euro. Betaling kan in 2 of 3 termijnen. Afhankelijk van het arrangement.

Uit onderzoek blijkt dat onze tarieven tot de laagste van Nederland behoren.Lees meer

Arrangementen relatie intensives 2020

wie is cliëntjij alleenjullie samenjullie samenjullie samenjullie samenjullie samen
vorm van contactonlineonlineface to faceface to faceface to faceface to face
Locatie/accommodatiethuisthuis Den Bosch e.o.thuisMalaga/Sevilla: all inMalaga/Sevilla
Type arrangementindividuele coachingrelatiecoachingrelatiecoaching excl. accommodatierelatiecoaching
relatiecoaching, accommodatie, vliegreisrelatiecoaching excl. accommodatie en vliegreis
2-dagen 350450550550
3-dagen 600750750
4-dagen9009001750900
op uurbasis: 6 uur265
op uurbasis: 12 uur530
accommodatienvtnvtpmnvtnvtpm
reiskosten nvtnvt6530 euro per reisuurnvtpm
verblijfskostennvtnvtpmpmpmpm
3mnd online nazorg100250250250250250

toelichting

pm=bepaal je zelf | nvt=niet van toepassing

accommodatie= door jezelf gehuurde tijdelijke vakantiewoning (m.u.v. all in arrangement Malaga of Sevilla; dan is de accommodatie inclusief).

accommodatie Den Bosch e.o| in dat geval zijn de reiskosten van ons maximaal 50 euro

thuis= je eigen woning kan ook als accommodatie dienen| In het geval van een face to face arrangement komen wij naar je toe maar moeten de reisuren wel vergoed worden(30 euro/uur).

1 relatie intensive dag omvat minstens 2 sessies|afhankelijk van het aantal dagen varieert het aantal uren per sessie tussen de 2 en 4 uur.

Online en offline| bij je thuis

Thuis kan het  Online via een Internetverbinding of Offline. Dan komen we bij je op bezoek. Offline kan ook zijn op een andere locatie dan je woonplaats  en in een accommodatie naar eigen keuze.

Andere behoefte of situatie?

Biedt geen van onze arrangementen de oplossing voor jou specifieke situatie en behoefte? Neem dan contact met ons op. We vinden vast een oplossing

We kennen je situatie niet maar willen je de maximale flexibiliteit geven waardoor je het snelst, het best en op de meest economische manier je relatie weer op orde krijgt. Of je nu alleen of samen wil starten.

2 termijnen

De arrangementen betaal je in 2 termijnen. Tenzij je minder dan 5 dagen van tevoren boekt. Zo heb jullie en wij de garantie dat er geen financiële schade kan worden geleden. Wij zijn overigens lid van de NVRG, de beroepsvereniging van relatietherapeuten.

Bijkomende kosten

Tenzij anders aangegeven, zijn alle genoemde bedragen inclusief b.t.w. en exclusief kosten van een eventuele accommodatie; de eigen reis-en verblijfskosten en de eventuele reiskosten van de relatiecoach (maximaal 50 euro als je voor Den Bosch als locatie kiest).

Wanneer welke arrangement?

Ik Alleen : ONLINE

 • je wil een klankbord/ second opinion
 • je partner wil géén externe hulp
 • maximaal 530 euro en 12 uur investeren
 • je wil online: privacy en tijdbesparing

Samen 2-3 dagen ONLINE

 • problematiek beperkt
 • max. 3 dagen aanéén
 • maximaal 500 euro
 • graag thuis aan de slag

Samen 2-3 dagen UIT

 • problematiek beperkt
 • max. 3 dagen aanéén
 • maximaal 800 euro
 • er even “uit”

Samen 5 dagen UIT

 • scheiding dreigt
 • max. 5 dagen aanéén
 • maximaal 850 euro
 • mini-vakantie in NL of Sp


De Relatievakantie

All Inclusive | reis, accommodatie en aan “huis” relatie coaching

Deze optie is voor degenen die een korte vakantie -op een zon zekere bestemming- willen combineren met een zeer intensieve relatiecoaching. Alles is inbegrepen, m.u.v. je eten en drinken ter plekke. Maar als je wilt dat dat ook inbegrepen wordt, dan kan dat ook. Hoef je alleen je te bekommeren over op tijd op de airport te zijn.

Samen Is het Beste

Je kunt een Relatie Intensive samen of alleen boeken. Het ideaal is om die 2,3 of 5 dagen samen door te maken. Het achter je kunnen laten van een relatieprobleem gaat zo het snelst.

Intensief  Voor Mij Alleen

Maar als “the Best” niet haalbaar is dan maar “Next Best” zeggen wij. Wat je in een Relatie Intensive ontwikkelt is de vaardigheid om in de gesprekken met elkaar niet te eindigen in een ruzie maar in een compromis.

Adviesgesprek

We bieden volop keuze dus. Het is een belangrijke beslissing. Dus we helpen je graag om de juist je keuze te maken. In een kosteloos advies gesprek. Dat kun je doen door op de onderstaand knop te klikken. Tarieven relatietherapie.

Referenties

Het aspect kwaliteit is zeer persoonlijk. Wij denken dat een gesprek met een cliënt meer zegt dat onze hele website. Wil je een referentie? Dat regelen we graag voor je. De ervaringen van cliënten lezen?

Vergelijking met anderen

Een goede verhouding kosten/kwaliteit is belangrijk. Daarom vind je in de onderstaande tabel een vergelijking van de kosten van de traditionele 1 consult per week relatietherapie en een Relatie Intensive.

Concurrent

10 sessies -van 1 uur- in 10 weken|| 1.250 euro

Resultaat: na 10 weken?

Wij: 5 dagen Den Bosch

8 sessies / 2-3 uur per sessie | 850 euro

Resultaat: na de 2e dag

De Verschillen in Kosten

Onze concurrent: de kosten van 10 sessies relatietherapie van 1,5 uur bedragen 1.250 euro. De traditionele relatietherapeut zegt gemiddeld  10 sessies a 125 euro nodig te hebben.

Wanneer Is Het Resultaat Er ?

Of het resultaat van 10 sessie (10 weken) er dan ook is weet je pas na 10 weken.  Een (online) relatieweekend of relatie intensive- het kan ook door de week- kost minder en na 3 dagen heb je je resultaat al!

Vergoeding relatietherapie

Relatietherapie en vergoeding? Omdat relatietherapeuten forse tarieven rekenen( wij niet!), moet je wel weten of en in welke mate er vergoeding door de verzekeraar wordt gegeven. Lees meer

Annuleringen en betalingsinfo

Afspraken dienen minimaal 24 uur van te voren afgezegd worden. Ook mogelijk via app/mobiel (06-11140465).

Let op: voor Intensives geldt een annuleringstermijn van; 14 dagen  75% retour, 7 dagen 50% retour, 24 uur, 25% retour.

Binnen die tijd sturen wij een factuur  van 50%  kosten voor de gereserveerde tijd, ongeacht de reden van afzeggen.

Facturen dienen binnen 8 dagen betaald te worden. Bij de 2e herinnering worden € 7,50 administratiekosten in rekening gebracht. Daarna zijn we helaas genoodzaakt het aan ons incassobureau uit te besteden.

De relatieverzekering

Wil je zeker stellen dat je relatie in de toekomst ook zo fijn is als na een Relatieweekend dan kun je nu ook alvast een relatie verzekering afsluiten! Voor nog geen 15 euro per maand heb je een jaarlijkse APK en een relatie intensive. Maar ook een mediator mocht dat op enig moment toch nodig blijken. Lees meer

online relatietherapie voor stellen-min
Direct aan de slag?