Alle arrangementen & Kosten

Tarieven relatietherapie. Op deze pagina vind je een overzicht van al onze vormen van intensieve relatietherapie en de bijbehorende kosten (accommodatie en eventuele reis-en verblijfskosten).

Van onze meerdaagse relatie intensives. Individueel of samen. Online en Offline relatie intensives.

Voor ieder’s budget

Een all in arrangement of alleen relatietherapie (ccommodatie en vervoer regel je dan zelf)? Je relatieproblemen oplossen vraagt een investering van je. In tijd en geld.

Daarom bieden we de mogelijkheid om dat arrangement te kiezen dat het best bij je (financiële) mogelijkheden past.

Van de direct te starten online 2 daagse tot het vooruit geplande all in Relatievakantie arrangement in Malaga of Sevilla( info over dit arrangement op aanvraag).

Tarieven

2-daagse online

3-daagse intensive

5-daagse daagse

700,00 euro

985,00 euro

1.200 euro

ca. 12 uur *

ca. 20 uur *

ca. 32 uur *

*ons streven is het behalen van het resultaat; net als de opererende chirurg kunnen we van tevoren niet exact zeggen hoe lang we samen bezig zullen zijn. De aangegeven uren zijn dan ook indicaties gebaseerd op gemiddelden.

Nazorg

Je start met een meerdaagse. Alleen of samen. Maar daarnaast bieden we optioneel ook een nazorg traject van 3 maanden. En/of een bundel relatiecoaching (individueel of samen) van 6 of 12 uur.

toelichting op het tarieven overzicht

pm=bepaal je zelf | nvt=niet van toepassing

accommodatie= de door jezelf gehuurde tijdelijke vakantiewoning

accommodatie Den Bosch e.o (max. 10 auto minuten rijden)| in dat geval zijn de reiskosten van ons beperkt tot het in de tabel genoemde bedrag

thuis= je eigen woning kan ook als accommodatie dienen| In het geval van een face to face arrangement komen wij naar je toe maar moeten de reisuren wel vergoed worden.

de sessieduur varieert tussen de 2 en 4 uur

Bijkomende kosten

Tenzij anders aangegeven, zijn alle genoemde bedragen exclusief b.t.w. en , de kosten van een eventuele accommodatie, de eigen reis-en verblijfskosten en de eventuele reiskosten van de relatiecoach(als de accommodatie in Den Bosch ligt bedragen die 65 euro).

Kosten accommodatie

Als je voor een online meerdaagse kiest is huur van een accommodatie niet nodig. In alle andere gevallen wel. De gemiddelde kosten per overnachting liggen op 80 euro. Je boekt de accommodatie zelf. Via Booking.com of airbnb. Op onze site staan een aantal accommodatie- tips.

De Relatievakantie

All Inclusive | reis, accommodatie en aan “huis” relatie coaching

Deze optie is voor degenen die een korte vakantie -op een zon zekere bestemming- willen combineren met een zeer intensieve relatiecoaching. Alles is inbegrepen, m.u.v. je eten en drinken ter plekke. Maar als je wilt dat dat ook inbegrepen wordt, dan kan dat ook. Hoef je alleen je te bekommeren over op tijd op de airport te zijn.

2 termijnen

De arrangementen betaal je in 2 termijnen. Tenzij je minder dan 5 dagen van tevoren boekt. Zo heb jullie en wij de garantie dat er geen financiële schade kan worden geleden.

Annuleringen en betalingsinfo

Afspraken dienen minimaal 24 uur van te voren afgezegd worden. Ook mogelijk via app/mobiel (06-11140465).

Let op: voor Intensives geldt een annuleringstermijn van; 14 dagen  75% retour, 7 dagen 50% retour, 24 uur, 25% retour.

Binnen die tijd sturen wij een factuur  van 50%  kosten voor de gereserveerde tijd, ongeacht de reden van afzeggen.

Facturen dienen binnen 8 dagen betaald te worden. Bij de 2e herinnering worden € 7,50 administratiekosten in rekening gebracht. Daarna zijn we helaas genoodzaakt het aan ons incassobureau uit te besteden.

Online en offline| bij je thuis

Thuis kan je relatieweekend  Online via een Internetverbinding of Offline. Dan komen we bij je op bezoek. Offline kan ook zijn op een andere locatie dan je woonplaats  en in een accommodatie naar eigen keuze.


Adviesgesprek

We bieden volop keuze dus. Het is een belangrijke beslissing. Dus we helpen je graag om de juist je keuze te maken. In een kosteloos advies gesprek. Dat kun je doen door op de onderstaand knop te klikken.

online relatietherapie voor stellen-min
Direct aan de slag?