skip to Main Content

Tarieven Relatietherapie

 • Al meer dan 900 stellen geholpen
 • Gratis adviesgesprek
 • Resultaat binnen 72 uur
 • Liefde therapie | Online of Bij je "Thuis"
Print Friendly, PDF & Email

Relatievakantie & Relatieweekend

In 2009 zijn wij gestart met het meerdaagse intensieve alternatief voor de “old school” vorm van relatiehulp (1 uur per week met huiswerk). Eerst de Relatievakantie en later het Relatieweekend. Waarbij het uitgangspunt was en is:

-vrije keuze van de datum en tijd, accommodatie en locatie

-onverdeelde persoonlijke aandacht (1 relatiecoach per stel); gemiddeld is dat in een 3-daagse 7 uur per dag

-onbepaalde hoeveelheid tijd van ons naar onze client (het resultaat is bepalend); immers ieder persoon en iedere relatie is anders.

Tarieven op maat

Kwaliteit in je relatie ontwikkelen vraagt een investering in tijd. Van u en van ons. En dat moet voldoende tijd zijn Niet teveel, niet te weinig.

Het aantal dagen en de tijd die wij zullen investeren in het weer toekomststendig maken van uw relatie,  is mede afhankelijk van uw problematiek, persoonlijke mogelijkheden en beschikbare. tijd.  Daarom zullen wij als eerste met u een intakegesprek voeren om te kunnen bepalen hoeveel tijd er van ons uit gemoeid zal zijn met het toekomst bestendig maken van uw relatie.

Sinds 2009 hebben we al meer dan 900 stellen geholpen en kunnen we inmiddels-na de intake- wel een indicatie geven van de benodigde tijd Als bandbreedte houden we een aantal uren aan tussen de 18 en 24 uur (in een 3-daagse).

Resultaat telt

Wij hebben 2, 3 en 5-daagse arrangementen. Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Telefonisch of online(videobellen via Zoom,Whatsapp of Google Meet of Microsoft Teams).

Navolging

Een goed voorbeeld doet volgen (of beter goed gekopieerd dan slecht bedacht) met als gevolg dat je vandaag op Google minstens 3 pagina´s met aanbieders van een of andere vorm relatie weekend kunt vinden. Er valt dus wat te kiezen! En daar zijn we blij mee, want over 1 ding zijn wij aanbieders van de meerdaagse relatie intensives het eens….”de klassieke relatietherapie” heeft zijn langste tijd gehad. Veel geld voor weinig toegevoegde waarde.

Maar waarom dan toch voor ons kiezen? Omdat we niet standaard zijn en dus ook niet een standaard aanbieden.

Standaard

We hebben al de dienstverlening van onze concullega´s laten onderzoeken door een onafhankelijk derde. Met als opdracht zoek uit:

-hoeveel tijd er wordt geinvesteerd; voor,tijdens en na een relatieweekend

-hoe exclusief is de aandacht(nemen er andere stellen aan deel of gaat het alleen om jullie)?

-wat zijn de totale kosten (exclusief accommodatie) en welke kosten zijn daarin opgenomen?

Wat bleek?

Van de 20 onderzochte aanbieders zijn er maar 2 die duidelijkheid geven over wat de hoeveelheid tijd is die er in jullie relatieprobleem oplossing wordt gestoken. De overigen geven alleen aan dat het “intensief is”. Of hoeveel gesprekken er zullen plaatsvinden (niet hoe lang). En welke boeken,hand outs, etc. uitgereikt zullen worden.

Tarief

Het gemiddelde genoemde tarief schommelt rond de 800 euro. Maar bij navraag bleken daar nog andere verborgen kosten te zijn. Zoals afname van onderzoeken(test), intake gesprek.

Na doorvragen bleek dat de maximale investering 12 uur per stel per relatieweekend van 2 dagen bedraagt.  Maar dat er vervolgens nog hetzelfde aantal uren gefactureerd zal worden. Waarmee uw uiteindelijke kosten rond de 1700 euro zal uitkomen.

Vrije keuze 

Van vrije keuze van data is geen sprake. U dient in te schrijven op vastgestelde dagen. Het overgrote deel van de aanbieders werkt niet op zaterdag en zondag. Of u moet een toeslag betalen.

Wij vinden transparantie belangrijke bij het nemen van een belangrijke beslissing. Dus ook bij de beslissing ” met wie gaan we in zee om onze relatie toekomstbestendig te maken”.

Tarieven Relatie Intensive arrangementen (per stel)

Relatietherapie

 • Intensive 2-dagen (4 sessies**): op aanvraag
 • Intensive 3-dagen (5 sessies**): op aanvraag
 • Intensive 4-dagen (8 sessies**): op aanvraag

Relatietherapie in Nederland en België

Zoek je intensieve relatietherapie aan huis in Nederland of in een tijdelijk accommodatie naar keuze? Relatievakantie is vaak actief in onder andere de volgende plaatsen: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Antwerpen, Leiden, Zoetermeer, Zwolle, Den Bosch, Zaanstad, Gent, Hasselt, Leuven, Brugge, Amersfoort, Enschede, Arnhem, Haarlem, Apeldoorn, Nijmegen, Breda, Almere, Tilburg, Groningen, Eindhoven en natuurlijk in Malaga, Spanje.

Individuele coaching

In het geval dat jij of je partner (nog) niet aan intensieve relatietherapie toe is, maar jij al wel aan de slag wil, start dan met individuele relatietherapie. Individuele intensieve coaching kan je ook direct helpen om het door een relatiebreuk ontstane liefdesverdriet goed te verwerken. Zodat je dagelijkse leven er niet al te zeer en al te lang door wordt beïnvloed.

Tarieven Individuele Coaching

 • Coaching op uurbasis (bundel 6 uur): €600,-
 • Coaching op uurbasis (bundel 12 uur): €980-

Algemene leveringsvoorwaarden (ALV)

Op al onze dienstverlening zijn onze algemene leveringsvoorwaarden. Bekijk of download hier de ALV.

Print Friendly, PDF & Email

  Contact opnemen

  Wil je een kennismakingsgesprek of heb je een vraag?

  * Verplichte velden

  Back To Top