skip to Main Content

Relatietest

 • Al meer dan 900 stellen geholpen
 • Gratis adviesgesprek
 • Resultaat binnen 72 uur
 • Liefde therapie | Online of Bij je "Thuis"
Print Friendly, PDF & Email

Bij twijfel: doe de relatietest!

Twijfel je of je relatie nog oké is? Met een relatieproblemen test van Relatievakantie kom je meer te weten over het beeld dat jij over jouw relatie hebt. Is het resultaat negatief? Dan weet je dat er werk aan de winkel is om je relatie of je gedrag te verbeteren. Doe vandaag nog de online relatietest van Relatievakantie en krijg de volgende dag antwoord op de meest prangende vragen over je relatie. Na het voltooien van de relatie test ontvang je via pdf een advies wat inzicht geeft hoe jij jouw geluk terug kunt brengen in de relatie. Onze relatieproblemen test is ontwikkeld in samenwerking met de Nederlandse Vereniging van Relatietherapeuten. Meer weten over de online relatietest van Relatievakantie? Neem contact op!

Kies hieronder jouw relatietest

* Binnen 8 uur gratis relatieadvies

 help mijn relatie

Waarom zoek ik hulp of advies?

Weten wat je nodigt hebt is de 1e stap in de probleemoplossing.

Wat voor gedachten gaan er allemaal wel niet door je hoofd. Waar heb je het meeste last van (van welke gedrag; van wie). En wat zou je willen bereiken als je hulp zou kunnen krijgen?

 emoties relatiebreuk verdriet

Wat vind ik van het gedrag van mijn partner?

Weten hoe je de ander ziet is het begin van een betere relatie

Je partner en jij kunnen verschillend oordelen over de relatie die je met elkaar hebt. De relatie is in feite een abstract iets. Waar je in feite over oordeelt is het gedrag van je partner. Inzicht hoe je elkaar beoordeelt is het begin van de verbetering van je relatie!

eenzaamheid relatieproblemen relatietherapeut

Voel ik me eenzaam of genegeerd?

Er wordt niks meer gezegd. Er wordt niks meer samen gedaan. Alleen het hoognodige wordt nog besproken. Zoals over de boodschappen die gedaan moet worden. Je wordt niet meer aangeraakt.

Ligt het aan mij dat ik dit denk of is het echt waar? Doe de test en binnen 24 uur weet je of wat je denkt “normaal” is. En je krijgt tips om uit de situatie te komen.

egoisme relatie partner

Ben ik een egoïst?

Hoe belangrijk vindt de ander mij? Wat doe je voor me als ik ziek ben. Of hoe reageer je als ik met mijn problemen met mijn moeder bij je aanklop? In de relatie is een overdosis van egoïsme vaak de oorzaak van relatieproblemen. Hoe zit dat bij jou? Of bij je partner?

borderline relatietherapie partner

Heb ik of heeft mijn partner borderline?

Er is iets in mijn gedrag of dat van de ander. Ik kan het niet goed onder woorden brengen maar het is anders dan wat ik gewoon ben. Samengevat zou ik zeggen; er is veel extreem. De wijze waarop er van me gehouden wordt. Maar ook hoe ik van de een op de ander dag aan de kant gezet kan worden. Wat is dat voor gedrag?

gezonde relatie partner liefde

Wat vinden we belangrijk in onze relatie?

De was doen, vrijen, geld, hobbies, opvoeding kinderen, politiek. De wijze waarover je bepaalde onderwerpen denkt, hoe je hierin handelt en het belang dat je hieraan toekent kan verschillen in een relatie. Als je over voor jou belangrijke onderwerpen anders denkt en handelt, kunnen er ernstige relatieproblemen ontstaan. Over die onderwerpen zou je beter een compromis kunnen sluiten. Maar welke onderwerpen zijn dat?

Voor wie is de relatieproblemen test bedoeld?

De online relatietest van Relatievakantie hoeft niet voor iedereen van toegevoegde waarde te zijn. Soms weet je precies hoe je relatie werkt en zal een relatieproblemen test niets nieuws voor je onthullen. Maar weet je dat wel zeker? Stel jij jezelf regelmatig de volgende vragen of heb je vaak de volgende gedachten, dan is het misschien verstandig om de relatietest van Relatievakantie te doen:

 • Waarom hebben we steeds over dezelfde zaken ruzie?
 • Waarom lukt het me niet om de relatieproblemen op te lossen?
 • Past de ander nog steeds bij mij?
 • Ik ben gevoelig voor aandacht van anderen
 • Waarom hebben we zo weinig intimiteit en seks?
 • Ik denk aan een toekomst zonder mijn huidige partner
 • We hebben zo weinig gemeen
 • Ik kan me niet herinneren dat ik gelukkig was in mijn relatie
 • Ik vertrouw de liefdesverklaringen die ik krijg niet meer

Kies de juiste online relatietest

Kennis over het ‘functioneren’ van relaties en hoe tot de juiste partnerkeuze te komen is noodzakelijk voor de kwaliteit van ons leven. De relatietest van Relatievakantie kan je daarbij helpen. Door onze online relatietest te doen, krijg je nieuwe inzichten over hoe jij tegen jouw relatie aankijkt en wat voor jou echt belangrijk is. De in samenwerking met de NVRG ontwikkelde relatietests geven je snel antwoord op vragen als:

   • Hoe beoordeel ik het gedrag van mijn partner in de relatie naar mij toe
   • Welk relatieprobleem moet relatietherapie voor me oplossen?
   • Hoe egoïstisch zijn we?
   • Hoe eenzaam ben ik?

Werken aan een relatie is vooral werken aan jezelf begrijpen en oog hebben voor de behoeften van de ander. De online relatietest van Relatievakantie is de eerste stap richting verbetering.

Doe de online relatietest van Relatievakantie

Ben je onzeker over je relatie en wil je meer inzicht krijgen in hoe je ervoor staat in je relatie? Doe dan de relatieproblemen test van Relatievakantie. De online relatietest is geheel gratis en geeft je meer inzicht in je gedrag en hoe je dit kunt verbeteren. Heb je vragen over onze relatietest of kom je er niet uit? Dan zijn wij er voor je. Bellen of whatsappen kan via +31611140465 en mailen via info@relatievakantie.com. Wil je meer info over het oplossen van relatieproblemen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief om onze blogs en nieuwtjes te volgen! Of neem deel aan een relatie webinar!

Print Friendly, PDF & Email

  Contact opnemen

  Wil je een kennismakingsgesprek of heb je een vraag?

  * Verplichte velden

  Back To Top