Online inzicht in je relatie

Relatietest? Doe je de relatietest(relatiescan) vandaag nog dan heb je morgen antwoord op de vraag  ” hoe goed is mijn relatie?” Op die manier krijg je “objectiever” en vollediger beeld van je relatieproblemen.

relatietest relatiescanVia deze relatietest ontdek je hoe jij je relatie ervaart.  Vul hem daarom in eerste instantie alleen in.

Relatietest van je partner

Wel kun je je partner vragen deze relatiescan later ook in te vullen. De beide ingevulde vragenlijsten kunnen de eerste aanzet zijn voor een 2 gesprek. Omdat een dergelijk gesprek zonder goede begeleiding gemakkelijk tot nieuwe conflicten kan leiden, is het belangrijk om voldoende tijd vrij te maken.

Relatietest verslag

Als je in de test aangeeft dat je onze beoordeling wilt van het relatietest resultaat, dan ontvang je dat binnen 8 uur. Met het verslag kun je het gesprek over de relatieproblemen een betere basis geven. Zorg ervoor dat je de tijd neemt. Een ontspannen sfeer creëert alvorens het gesprek te starten. Vertel duidelijk:

  • waarom je relatiescan hebt gedaan
  • hoe lang je de benoemde problematiek al ervaart
  • wat je verwachtingen zijn m.b.t. het testresultaat (wat wil je er mee)
  • dat het maar één beleving is en nodig de ander uit de relatiescan ook te doen

klik hier om de relatietest te starten

Relatie en advies

Als jullie het gesprek liever voeren in aanwezigheid van een onpartijdige derde kunnen jullie het gesprek natuurlijk ook voeren onder begeleiding van ons. Relatietherapie in de vorm van de Relatievakantie kan jullie namelijk helpen in de kortst mogelijk tijd de relatieproblemen te verminderen.

De zin en onzin van testen

Er is een enorm aanbod van relatiescan´s. Lees hier meer over de zinvolheid van een relatietest.

Hulp nodig?

In een -gelukkig beperk-t aantal gevallen wordt de test ingevuld omdat er sprake is van geestelijk en/of lichamelijk geweld. Vraag in dat geval direct om hulp!

lees meer

Informatie over de Relatievakantie, de allereerste intensieve relatietherapie van Nederland