Relatietest? Relatie testen. Onzeker over of je relatie wel ok is? Als je op zoek bent naar een serieuze relatie die lang duurt, kun je alleen maar hopen dat de persoon met wie je bent er eindelijk is. Maar hoe weet je dat zeker? Je kunt zeker zoeken naar tekens die je “The One” hebt gevonden. Maar is er een soort test die je je partner kunt geven om te zien of je relatie bedoeld is om te duren?

Conditie test

Relatietest? Doe je de relatietest(relatiescan) vandaag nog dan heb je morgen antwoord op de vraag  ” hoe goed is mijn relatie?” Op die manier krijg je “objectiever” en vollediger beeld van je relatieproblemen.

 

relatietest relatiescanVia deze relatietest ontdek je hoe jij je relatie ervaart.  Vul hem daarom in eerste instantie alleen in.

Relatietest van je partner

Wel kun je je partner vragen deze relatiescan later ook in te vullen. De beide ingevulde vragenlijsten kunnen de eerste aanzet zijn voor een 2 gesprek. Omdat een dergelijk gesprek zonder goede begeleiding gemakkelijk tot nieuwe conflicten kan leiden, is het belangrijk om voldoende tijd vrij te maken.

Relatieweekend programma

Relatietest verslag

Als je in de test aangeeft dat je onze beoordeling wilt van het relatietest resultaat, dan ontvang je dat binnen 8 uur. Met het verslag kun je het gesprek over de relatieproblemen een betere basis geven. Zorg ervoor dat je de tijd neemt. Een ontspannen sfeer creëert alvorens het gesprek te starten. Vertel duidelijk:

  • waarom je relatiescan hebt gedaan
  • hoe lang je de benoemde problematiek al ervaart
  • wat je verwachtingen zijn m.b.t. het testresultaat (wat wil je er mee)
  • dat het maar één beleving is en nodig de ander uit de relatiescan ook te doen

klik hier om de relatietest te starten

Relatie en advies

Als jullie het gesprek liever voeren in aanwezigheid van een onpartijdige derde kunnen jullie het gesprek natuurlijk ook voeren onder begeleiding van ons. Relatietherapie in de vorm van de Relatievakantie kan jullie namelijk helpen in de kortst mogelijk tijd de relatieproblemen te verminderen.

De zin en onzin van testen

Er is een enorm aanbod van relatiescan´s. Lees hier meer over de zinvolheid van een relatietest.

Hulp nodig?

In een -gelukkig beperk-t aantal gevallen wordt de test ingevuld omdat er sprake is van geestelijk en/of lichamelijk geweld. Vraag in dat geval direct om hulp!lees meer

Informatie over de Relatievakantie, de allereerste intensieve relatietherapie van Nederland