skip to Main Content

Relatietherapie weekend

 • Al meer dan 900 stellen geholpen
 • Gratis adviesgesprek
 • Resultaat binnen 72 uur
 • Liefde therapie | Online of Bij je "Thuis"
Print Friendly, PDF & Email

Relatietherapie weekend

Relatietherapie weekend? Wat moet je je daarbij voorstellen? Duur, wanneer, locatie, online/off line mogelijkheden, voordelen, nadelen, kosten, programma? Hieronder worden al deze vragen beantwoord.

Relatietherapie weekend samengevat

 • Doel: snelst mogelijke herstel van de relatiekwaliteit. Tegen de laagst mogelijke investering.
 • Locatie: Thuis, thuis online, of op een “airbnb-locatie”. 4 dagdelen van ieder 2 tot 4 uur. Privé relatiecoach en communicatietrainer.
 • Resultaat: 78% van onze cliënten- stellen met zeer ernstige relatieproblemen- zijn doorgestart na hun relatietherapie weekend. Als het in een relatie intensive niet gelukt is, kan je met grote zekerheid er van uitgaan dat het op een andere manier ook niet lukt.
 • Kosten: een (online) relatietherapie intensive is er al vanaf zo´n 600 euro. Vooraf zijn je kosten bekend. Geen verrassingen.

Als je een hulp zoekt bij het oplossen van je relatieproblemen heb je grofweg de keuze uit een uurtje per week bij een psycholoog of therapeut of ons, een relatie intensive van 2,3 of 5 dagen. Wat de verschillen, de voor-en nadelen zijn lees je hier.

1 uur per week werkt niet

Zo´n 35% van onze cliënten heeft eerst de klassieke relatietherapie geprobeerd. Maar zijn daarna alsnog naar een relatie intensive over gestapt. Een aantal van hun ervaringen zijn:

 • slechte voor- en nabereiding van de relatietherapeut
 • tijdsdruk voordat je naar de sessie toegaat (voorbereiden)
 • verlies van de sessie-resultaten (je komt thuis en alles gaat weer door zoals voorheen)
 • veel focus op gedrag uit het verleden i.p.v. gewenst gedrag
 • weinig tijd om te oefenen o.l.v. de therapeut
 • veel gepraat weinig wol
 • onduidelijk wat de kosten zouden worden
 • onduidelijkheid over het programma en de werkwijze

Op maat

Er is altijd een combinatie die bij je budget en situatie past te vinden! Bekijk de opties.

Je kan variëren in de duur, de locatie en accommodatie en de kosten. Naar mate je problematiek langer geduurd heeft en ingewikkelder is, zijn de kosten doorgaan hoger omdat je een relatie intensive nodig hebt van langere duur.

Wat is een goede relatietherapeut?

Hoe selecteer je de persoon en de werkwijze die je past? We krijgen vaak de vraag “waarom zouden we voor jullie kiezen”. In antwoord daarop hebben we dit artikel “wat is een goede relatietherapeut” voor ze geschreven.

Werken en ontspannen

Het relatietherapie weekend is de ideale combinatie van intensieve relatietherapie en heerlijke ontspannende “wij samen” activiteiten. Klik hier voor het dagprogramma.

Doe de relatietest!

* Binnen 8 uur gratis relatieadvies

Relatietherapie weekend?

Een relatietherapie weekend (één van de mogelijke relatie intensives die wij bieden) betekent samen ongestoord weg zijn en tegelijkertijd je relatieproblemen oplossen . Je kan het relatietherapie weekend -door te kiezen uit de vele opties- naar eigen smaak en passend bij jouw budget inrichten.

Intensieve relatietherapie en relatieweekend

Intensief

De intensieve relatietherapie vraagt veel van je. Daarom is het zo belangrijk dat die inspanning afgewisseld wordt met activiteiten die ervoor zorgen dat je allebei bij kunt tanken. De relatiecrisis waar je in zit kan roofbouw op je lijf en geest betekenen.

Energiek naar huis

Alhoewel een relatietherapie weekend minimaal 4 en maximaal 8 dagdelen duurt, zorgen we er wel voor dat er een goede balans is tussen “werken” en “ontspannen”. Zodat je zowel goed voorbereid, probleemvrij en uitgerust naar huis gaat. Lees meer over het oplossen van je relatieprobleem.

Bij je thuis of “ergens op een idyllische plek”

De relatietherapie weekend plek kan overal zijn. Het kan op zee of op het vasteland zijn; binnen of buiten. In Nederland of in Spanje.

Je kan het zo avontuurlijk en comfortabel maken als je wil. Ons enige advies is; verras jezelf en kies iets dat je normaal niet zou doen. Omarm het avontuur!

Werkplaats

Anders dan bij de traditionele relatietherapie, is je woonkamer de werkplek van jullie en je coach/ trainer. Wel moet er zonder stoorzenders gewerkt en ontspannen worden. dus geen werk, familie, email etc. als we in sessie zijn.

De relatieproblemen beu?

Wanneer kan je relatieweekend beginnen?

Wanneer jij wilt! We hebben nagenoeg nooit een wachtlijst. Een beperking kan zijn de beschikbaarheid van een accommodatie of een vlucht(als je naar Spanje wilt komen). Meestal begin je op vrijdagmiddag en eindig je op zondagavond. Een midweek arrangement is echter ook mogelijk.

Voorbereiding is het halve werk

Voorbereiding is het halve werk. Dat geldt ook voor je relatietherapie weekend. Niet het halve werk maar toch wel een tiende. Je ontvangt vooraf “huiswerk” . Dat kost je ongeveer 2 tot 3 uur aan “denken en schrijven/ typen”. Met als resultaat dat jullie alletwee met de juiste mindset aan de start verschijnt.

Voor wie is het relatietherapie weekend bedoeld?

Het is bedoeld voor elk koppel dat over 20 jaar nog steeds bij elkaar wil zijn. Daarom maakt het niet uit wat je persoonlijke of de leeftijd van je relatie is. Of de “toestand”van de relatie. Wat ons betreft maakt het niet uit of je op het punt van scheiden staat of het punt van trouwen; na 20 jaar samenwonend te zijn geweest. Of je nu 6 maanden of 66 jaar samen bent geweest. Je bent welkom.

Alle leeftijden en samenstellingen

Sinds 2009 hebben we al zo´n 900 stellen getraind. Het jongste stel van 24 , het oudste stel 76. Van alle gezindten en seksuele geaardheid. Nederlandstalig, Engelstalig, Spaans en Duits. Miljonairs en weinig-jonairs. Samenwoners, LAT-ers en echtparen.

We willen dit echt!

De intentie is belangrijk; dat je samen kiest voor het behoud van je relatie.Als je van je partner houdt en je hebt een oprecht verlangen om je relatie te laten werken – dit is voor jou.

Uit de tredmolen

Wanneer werk, kinderen of al het andere in je leven alle tijd opeist en al een tijdje geleden is dat je de opwinding voelde van het thuiskomen bij je partner, dan is de vraag, waar wacht je nog op? Dit is de ideale gelegenheid om een ​​time-out te nemen en jezelf en je partner eraan te herinneren dat je belangrijk voor elkaar bent.


Als je kinderen hebt, is dit het moment om ze thuis te laten. Dit is jouw tijd; alleen voor jullie tweeën. Het kan moeilijk zijn om ze achter te laten, maar geloof ons, het is het waard voor jullie allemaal. Het zal veel gemakkelijker zijn om op elkaar te focussen zonder dat kleintjes (of niet zo kleintjes) om je aandacht vragen terwijl je probeert je op elkaar te concentreren.

Print Friendly, PDF & Email

  Contact opnemen

  Wil je een kennismakingsgesprek of heb je een vraag?

  * Verplichte velden


  Back To Top