Relatietherapie weekend

Relatietherapie weekend? Wat moet je je daarbij voorstellen? Samengevat: basisprijs 350 euro, 4 dagdelen. Privé relatiecoach en communicatietrainer. Doel: snelst mogelijke herstel van de relatiekwaliteit. Door zeer intensieve communicatietraining, persoonlijke coaching en …ontspanning. Op maat: er is altijd een combinatie die bij je budget en situatie past te vinden! Vrije keuze van eigen locatie of bij ons.Digitale Detox: je beeldschermen laat je zoveel mogelijk uit . Lees meer over waarom een relatieweekend

Het relatietherapie weekend is de ideale combinatie van intensieve relatietherapie en heerlijke ontspannende “wij samen” activiteiten.Klik hier voor het dagprogramma

Relatietherapie weekend

Relatietherapie weekend?

De activiteiten van het relatietherapie weekend samen ongestoord weg zijn gevarieerd en gericht  op je geest en lichaam . Je kan het relatietherapie weekend -door te kiezen uit de vele opties- naar eigen smaak en passend bij jou budget inrichten. De intensieve relatietherapie vraagt veel van je. Daarom is het zo belangrijk dat die inspanning afgewisseld wordt met activiteiten die ervoor zorgen dat je allebei bij kunt tanken. De relatiecrisis waar je in zit kan roofbouw op je lijf en geest betekenen. Lees meer over het oplossen van je relatieprobleem

Bij je thuis of “ergens op een idyllische plek”

De relatietherapie weekend  plek kan overal zijn. Het kan op zee of op het vasteland zijn; binnen of buiten. Je kan het zo avontuurlijk en comfortabel maken als je wil.  Ons enige advies is;  verras jezelf en kies iets dat je normaal niet zou doen. Omarm het avontuur!

Jullie accommodatie bij ons

De villa of het appartement in Nederland of Zuid Spanje is ingericht met minstens één slaapkamer, een ruime woonkamer ,een volledig ingerichte keuken met eigen kookgelegenheid en douche en of bad. Je kunt al het eten en drinken meenemen dat je wenst voor je verblijf. Een privé-zwembad of als je aan zee zit, je privé zee!

Culinair weekend

Maar op zaterdag zullen we uw dag met veel dingen bespreken om te bespreken, evenals u te voorzien van heerlijk eten voor de tijd dat u bij ons bent. Dit omvat gebak, drankjes, lunch en later … cocktails! We zijn verheugd om met de mooie Tracey Elliott te werken. Tracey heeft veel ervaring in koken voor groepen van alle soorten en maten en vindt het heerlijk om zoveel mogelijk lokaal te sourcen via bekende producenten, telers en leveranciers. Tracey maakt alles vanaf nul en de beoordelingen van onze laatste retraites waren enthousiast!

relatietherapie weekend

Genieten

Een dag vol geneugten en zorgeloosheid( afgezien van je relatieproblemen). Vanaf het moment dat je aankomt, wordt alles wat je nodig hebt verzorgd. Van de luxueuze koffiemachine met zijn volledige scala aan opties, tot de geneugten van een verse lunch en diner.

Je zult door elk aspect van de dag worden geleid, maar al je gesprekken zullen privé zijn, alleen tussen jullie beiden.

De avond is aan jou om te genieten. Denk vooruit en boek op een plek voor het diner waar je misschien nog nooit bent geweest. Je zou altijd de boot eruit kunnen duwen en boeken om ook ergens anders te overnachten.

Wanneer kan je komen? Ons altweekend begint op een vrijdagmiddag altijd vanaf zestien, gedurende twee dagen, tot zondag om zestien. Het draait momenteel twee keer per jaar, en we kunnen maximaal acht paren tegelijkertijd ontvangen. Exacte datums zijn te vinden op onze Apply-pagina.

relatietherapie weekendOnze alt-date-avond draait momenteel slechts een paar keer per jaar, meestal op een zaterdag. We beginnen om 10.30 uur en eindigen om 18.00 uur. Exacte datums zijn te vinden op onze Apply-pagina.

Voor wie is het relatietherapie weekend bedoeld?

Het is bedoeld voor elk koppel dat over 20 jaar nog steeds bij elkaar wil zijn. Daarom maakt het niet uit  wat je persoonlijke of de leeftijd van je relatie is. Of de “toestand”van de relatie. Wat ons betreft maakt het niet uit of je op het punt van scheiden staat of het punt van trouwen; na 20 jaar samenwonend te zijn geweest. relatietherapie weekend voor alle leeftijdenOf je nu 6 maanden of 66 jaar samen bent geweest. Je bent welkom.

We willen dit echt!

De intentie is belangrijk; dat je samen kiest voor het behoud van je relatie.Als je van je partner houdt en je hebt een oprecht verlangen om je relatie te laten werken – dit is voor jou.

Als je soms wiebelt en je relatie lastig vindt, is dit een geweldige plek om je opnieuw te verbinden.

Uit de tredmolen

Wanneer werk, kinderen of al het andere in je leven alle tijd opeist en al een tijdje geleden is dat je de opwinding voelde van het thuiskomen bij je partner, dan is de vraag, waar wacht je nog op? Dit is de ideale gelegenheid om een ​​time-out te nemen en jezelf en je partner eraan te herinneren dat je belangrijk voor elkaar bent.

Als je samenwoont, LAT of  getrouwd bent, jullie zijn allemaal welkom.

Focus op het goede

Onze focus is op de goede dingen die je al hebt en geniet daarvan. In plaats van het uitpakken van de schadelijke dingen die mogelijk tussen jullie  gekomen. We hopen dat het een van de meest lonende en leuke dingen is die je het hele jaar door samen doet.

Onze focus ligt op de goede dingen die je al hebt.

Een nieuw paar ogen

Onze dagen en weekends bieden een informele, ontspannen gelegenheid om een ​​frisse blik te werpen op wat je samen hebt. Het gaat er ook om je de juiste tools te geven om jezelf door zwaardere tijden te loodsen, als en wanneer ze komen (zoals ze dat doen voor de meesten van ons op een bepaald moment in een lange relatie). Of misschien wel omdat je midden in een zware tijd zit met je relatie.

Familie blijft thuis

Als je kinderen hebt, is dit het moment om ze thuis te laten. Dit is jouw tijd: alleen voor jullie tweeën. Het kan moeilijk zijn om ze te verlaten, maar geloof ons, het is het waard voor jullie allemaal. Het zal veel gemakkelijker zijn om op elkaar te focussen zonder dat kleintjes (of niet zo kleintjes) om je aandacht vragen terwijl je probeert je op elkaar te concentreren.

Het draait allemaal om jou (twee)

Onze experts zijn elk getraind in verschillende gebieden om het beste in elk van jullie naar voren te brengen. Ze werken al vele jaren met individuen, paren of groepen en zijn worden uitgerust met een schat aan verhalen en ervaringen. Lees over ons

Maar het weekend gaat over jou, je partner en wat jullie beiden te zeggen hebben – tegen elkaar. Al uw gesprekken worden privé gevoerd.

We raden een ‘digitale detox’ aan als u bij ons bent. Het is nog een lange weg om gewoon je e-mails te checken.

Informatie over de Relatievakantie, de allereerste intensieve relatietherapie van Nederland

Download hier het gratis werkboek “Schat, wil je mijn klant zijn. Werkboek voor relatieonderhoud. 2019.

Bekijk het programma van je Relatievakantie

Ga hier naar de contact pagina te gaan

Wat anderen van de relatievakantie vonden? Klik hier

Tarieven van Relatievakantie