Vrije keuze van locatie en accommodatie

Relatietherapie aan huis? Ja dat is waar je voor zou moeten kiezen!

relatietherapie aan huisIn je eigen huis of in tijdelijke accommodatie naar keuze in Nederland of Spanje. Maar ook je eigen luie stoel en spullen, muziek. Intussen blijft wel tijdelijk alles onder de kaasstolp. Niks of niemand kan er in en alles wat gezegd, geleerd of afgeleerd wordt blijft ” onder ons”. Tot het resultaat bereikt is.

Relatietherapie aan huis; 2,3 of 5 dagen

Om er voor te zorgen dat het resultaat zo snel mogelijk behaald wordt, werk je “dag en nacht ” door.Namelijk 2, 3 tot 5 dagen. In plaats van iedere week 1 uurtje op de stoel bij de therapeut in zijn kantoor. Terwijl het gewone leven gewoon doorgaat.

Relatietherapie aan huis; vrije keuze

Jullie hebben -zoals het in een goede vakantie het geval moet zijn- vrije keuze in waar je vakantiehuis annex  ” werkplaats”  staat. Mits het aan een aantal vereisten voldoet.

Relatietherapie aan huis betekent dat je het werk aan de relatie ofwel thuis doet ofwel in de accommodatie die je speciaal voor dat doel gehuurd hebt( of wij dat voor je gedaan hebben).

Natuurlijk moet het huis wel aan een aantal eisen voldoen:

 • geen stoorzenders
 • voldoende ruimte of het materiaal op te hangen/ plaatsen

Relatietherapie aan huis; intensief en kortdurend

Wij zijn er van overtuigd dat er maar 1 manier is om snelle en blijvende verbeteringen in je relatie te realiseren. Namelijk door

 • er gedurende een korte tijd intensief en met veel aandacht mee bezig te zijn
 • met professionele en onafhankelijk begeleiding
 • het te combineren met ontspanningsactiviteiten

Beter 3 dagen 8 uur keihard werken dan 3 maanden lang aan modderen. Lees meer over het dagprogramma

Relatietherapie aan huis; zonder stoorzenders

Geen stoorzenders in huis of anders gezegd dat je je niet hoeft te bekommeren om alledaagse zaken. Zoals je werk, gezin en sociale verplichtingen. Zodat je je na de intensieve sessies echt samen kunt ontspannen. Of  met elkaar de dag door spreken en oefenen met het geleerde.

Relatietherapie aan huis; 200 cliënten per jaar

Daarom dat wij de Relatievakantie intensieve relatietherapie sessies bij voorkeur beleggen op een “vakantielocatie”. Bijvoorbeeld in Nederland of Spanje. Wij weten wat de geschikte, economische en comfortabele locaties en accommodaties zijn. Jaarlijks trainen en coachen we zo´n 200 cliënten op locatie. Daarvan is zo´n 20% thuis aan de slag gegaan.

Hun feedback heeft ons veel inzicht gegeven in wat je tijdens zo´n 5 of 3-daagse Relatievakantie nodig hebt.Klik hier voor hun verhalen.

De accommodatie is de “werkplaats” gedurende je Relatievakantie of Relatieweekend

Houden van is een werkwoord

Gedurende je Relatievakantie ga je met je privé-coach en -trainer iedere dag-verdeeld over 2 sessies- 4 tot 6 uur aan het werk. In de eerste plaats met

 • het ontwikkelen van een effectievere vorm van communiceren
 • het oefenen met conflictoplossend en conflictvermijdend gedrag
Opschrijven en vastleggen

In alle gesprekken met je partner schuilt het gevaar dat je minder goed onthoudt, minder goed formuleert of minder snel begrijpt. Daarom leggen we zoveel mogelijk vast op grote flipovervellen. Die vellen hangen we aan de wanden van de kamer waarin we aan het werk zijn. Daarom moet de accommodatie voldoende ruimte bieden.

Je huis is de werkplaats

De werkplaats moet dan ook geschikt zijn om er te kunnen schrijven, ijsberen, flip-overvellen op te kunnen hangen (5 tegelijkertijd). In een omgeving die een ongestoorde wandeling mogelijk maakt. Waar je veilig, thuis en op je gemak voelt Als jullie aan je eigen huis als locatie de voorkeur geven, omdat het je makkelijker maakt om de Relatievakantie of het Relatieweekend te organiseren, zijn we uiteraard bereid om daaraan mee te werken.

Relatietherapie aan huis in Malaga

Tien autominuten van het centrum van Malaga verwijderd. Afhankelijk van het seizoen variëren de prijzen tussen de 250 en 500 euro (juli en augustus). De temperaturen in dit deel van de Costa del Sol blijven gedurende het gehele jaar zeer gunstig. In de winter in de zon tussen de 16 en 24 graden.

Lage prijzen

De prijzen voor lunch en diners zijn zeer gunstig. Voor 10 euro heb je al een drie-gangen menu inclusief een glas wijn of bier. Ontbijtje kost zo´n drie euro.

Onderstaande video´s geven “beeld en geluid” info over de keuzemogelijkheden in Nederland en Spanje

Relatietherapie aan huis Residence de Leuvert in Vught

We hebben in de regio goede ervaring met betaalbare accommodatie in een landelijke omgeving. Maar die toch dicht bij de bewoonde wereld ligt. Zodat inspanning en ontspanning hand in hand kunnen gaan! Natuurlijk zijn er ook de grote namen zoals Centre Parcs, van de Valk (alleen die beschikken over zeer grote kamers). Maar ook de lokale sterren zoals bijvoorbeeld Residence de Leuvert.

Maak kennis met Résidence de Leuvert

Résidence de Leuvert is gelegen in Cromvoirt, vlakbij Den Bosch. Wat het vakantiepark zo uniek maakt, is dat het midden in de bossen ligt en op loopafstand van het water (Recreatieplas de IJzeren Man). Je geniet van een vakantie op het park in een vakantiewoning of op één van de ruime kampeerplaatsen.

Faciliteiten & Erop uitjes

Op Résidence de Leuvert en in de omgeving is er van alles te beleven voor jong en oud.

 • Op loopafstand van Recreatieplas de IJzeren Man
 • Nabij de gezellige stad Den Bosch
 • Verwarmd buitenzwembad
 • Restaurant, Grand Café en snackbar (momenteel gesloten)
 • Fiets- en wandelroutes
 • WiFi op het park
 • Huisdieren toegestaan

lees meer over Residence de  Leuvert

Informatie over de Relatievakantie, de allereerste intensieve relatietherapie van Nederland