skip to Main Content

Off-line relatietherapie

 • Al meer dan 900 stellen geholpen
 • Gratis adviesgesprek
 • Resultaat binnen 72 uur
 • Liefde therapie | Online of Bij je "Thuis"
Print Friendly, PDF & Email

Kies voor off-line relatietherapie

Wanneer je samen kiest voor relatietherapie wil je natuurlijk graag dat je volledige aandacht daar op gericht is. Het verloop van de therapie is natuurlijk belangrijk maar ook de omgeving waarin je bevindt. Bij ons kan je daarom kiezen voor therapie aan huis, op een locatie in Nederland en in het mooie, warme Malaga of Sevila. Om er voor te zorgen dat het resultaat zo snel mogelijk behaald wordt, werk je “dag en nacht” door. Je kunt kiezen uit 2, 3, of 5 dagen van intensief therapie. Elk jaar krijgen wij zo’n 200 clienten die kiezen voor intensieve, meerdaagse, relatietherapie op een locatie naar wens. Wij zijn er ook van overtuigt dat een intensief relatietherapie als deze het beste resultaat behaalt op een ‘vakantielocatie’.  Wij weten wat geschikte, economische en comfortabele locaties en accommodaties zijn. Of het nou in Nederland is of Spanje.

Interesse in off-line relatietherapie van Relatievakanties? Neem gerust contact op met ons. Wij helpen jou en jouw partner graag!

Voor wie off-line relatietherapie?

In onze ervaring blijkt off-line relatietherapie de juiste keuze te zijn voor:

 • Stellen die graag het liefst in een zelfgekozen comfortable omgeving willen zijn tijdens relatietherapie
 • Stellen die graag ‘ live’ met iemand willen praten
 • Stellen die graag met een ervaren, neutrale, empathische en resultaatgerichte professional willen werken
 • Stellen die graag ook weg willen uit het hectiek van het dagelijks leven in Nederland
 • Stellen die zich niet genoeg gesteund voelen met 1 keer per week naar de therapeut gaan
 • Stellen die graag met volle aandacht hun relatieproblemen willen oplossen

Spreekt één van deze punten jou aan? Wacht dan niet en neem contact op. Je hebt dan de eerste stap al gezet om je relatie terug te winnen door hier te zijn. Begin aan een heilzame weg terug naar een gelukkige relatie.

Online relatietherapie

De relatieproblemen beu?

Waarom kiezen voor de off-line relatietherapie van Relatievakantie

Binnen een paar dagen al resultaat? Met de relatiecoaching van Relatievakantie hoef je niet eens ver te reizen om geholpen te worden. Start vandaag nog door een gratis intakegesprek aan te vragen. De voordelen die we bij Relatievakantie bieden zijn:

 • Gratis intake en relatietest
 • Intensieve coaching
 • Resultaten al binnen 2 tot 5 dagen
 • Arrangementen met een vaste prijs
 • Al meer dan 900 stellen geholpen
 • Relatietherapie online, offline of op vakantie!

Relatietherapie aan huis

In je eigen huis of in tijdelijke accommodatie naar keuze in Nederland of Spanje. Maar ook je eigen luie stoel en spullen, muziek. Intussen blijft wel tijdelijk alles onder de kaasstolp. Niks of niemand kan er in en alles wat gezegd, geleerd of afgeleerd wordt blijft ” onder ons”. Tot het resultaat bereikt is.

Relatietherapie aan huis; 2,3 of 5 dagen

Om er voor te zorgen dat het resultaat zo snel mogelijk behaald wordt, werk je “dag en nacht ” door.Namelijk 2, 3 tot 5 dagen. In plaats van iedere week 1 uurtje op de stoel bij de therapeut in zijn kantoor. Terwijl het gewone leven gewoon doorgaat.

Relatietherapie aan huis; vrije keuze

Jullie hebben -zoals het in een goede vakantie het geval moet zijn- vrije keuze in waar je vakantiehuis annex  ” werkplaats”  staat. Mits het aan een aantal vereisten voldoet.

Relatietherapie aan huis betekent dat je het werk aan de relatie ofwel thuis doet ofwel in de accommodatie die je speciaal voor dat doel gehuurd hebt( of wij dat voor je gedaan hebben).

Natuurlijk moet het huis wel aan een aantal eisen voldoen:

 • geen stoorzenders
 • voldoende ruimte of het materiaal op te hangen/ plaatsen
 • een omgeving waar in alle rust tijdens een wandeling gesproken kan worden

Intensief en kortdurende relatietherapie

Wij zijn er van overtuigd dat er maar 1 manier is om snelle en blijvende verbeteringen in je relatie te realiseren. Namelijk door

 • er gedurende een korte tijd intensief en met veel aandacht mee bezig te zijn
 • met professionele en onafhankelijk begeleiding
 • het te combineren met ontspanningsactiviteiten

Beter 3 dagen 8 uur keihard werken dan 3 maanden lang aan modderen. Lees meer over het dagprogramma.

Relatietherapie zonder stoorzenders

Geen stoorzenders in huis of anders gezegd dat je je niet hoeft te bekommeren om alledaagse zaken. Zoals je werk, gezin en sociale verplichtingen. Zodat je je na de intensieve sessies echt samen kunt ontspannen. Of  met elkaar de dag door spreken en oefenen met het geleerde.

Relatietherapie in Nederland en België

Zoek je intensieve relatietherapie aan huis in Nederland of in een tijdelijk accommodatie naar keuze? Relatievakantie is vaak actief in onder andere de volgende plaatsen: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Antwerpen, Leiden, Zoetermeer, Zwolle, Den Bosch, Zaanstad, Gent, Hasselt, Leuven, Brugge, Amersfoort, Enschede, Arnhem, Haarlem, Apeldoorn, Nijmegen, Breda, Almere, Tilburg, Groningen, Eindhoven en natuurlijk in Malaga, Spanje.

Doe de relatietest!

* Binnen 8 uur gratis relatieadvies

Relatietherapie aan huis; 200 cliënten per jaar

Daarom dat wij de Relatievakantie intensieve relatietherapie sessies bij voorkeur beleggen op een “vakantielocatie”. Bijvoorbeeld in Nederland of Spanje. Wij weten wat de geschikte, economische en comfortabele locaties en accommodaties zijn. Jaarlijks trainen en coachen we zo´n 200 cliënten op locatie. Daarvan is zo´n 20% thuis aan de slag gegaan.

Hun feedback heeft ons veel inzicht gegeven in wat je tijdens zo´n 5 of 3-daagse Relatievakantie nodig hebt. Klik hier voor hun verhalen.

De accommodatie is de veilige, comfortabele en rustgevende “werkplaats” gedurende je Relatievakantie of Relatieweekend

Houden van is een werkwoord

Gedurende je relatietherapie op locatie ga je met je privé-coach en -trainer iedere dag-verdeeld over 2 sessies- 4 tot 6 uur aan het werk. In de eerste plaats met

 • het ontwikkelen van een effectievere vorm van communiceren
 • het oefenen met conflictoplossend en conflictvermijdend gedrag

Opschrijven en vastleggen

In alle gesprekken met je partner schuilt het gevaar dat je minder goed onthoudt, minder goed formuleert of minder snel begrijpt. Daarom leggen we zoveel mogelijk vast op grote flipovervellen. Die vellen hangen we aan de wanden van de kamer waarin we aan het werk zijn. Daarom moet de accommodatie voldoende ruimte bieden. Ook kunnen we alle gesprekken opnemen. Zodat je kunt horen hoe je jezelf ontwikkelt.

Je huis is de werkplaats

De werkplaats moet dan ook geschikt zijn om er te kunnen schrijven, ijsberen, flip-overvellen op te kunnen hangen (5 tegelijkertijd). In een omgeving die een ongestoorde wandeling mogelijk maakt. Waar je veilig, thuis en op je gemak voelt Als jullie aan je eigen huis als locatie de voorkeur geven, omdat het je makkelijker maakt om de Relatievakantie of het Relatieweekend te organiseren, zijn we uiteraard bereid om daaraan mee te werken.

Relatietherapie aan huis in Malaga

Bekijk de aanbevolen accommodaties

Een succesvolle meerdaagse relatie intensive vereist, naast professionele begeleiding, ook ideale omstandigheden. Veel daarvan hebben we in de hand maar de x-factor niet! De X-factor is het weer en de omgeving waar je voor korte tijd verblijft. Daarom bieden we je ook de optie van een 5-daagse relatie intensive in Malaga of Sevilla. De clienten die hier voor kozen (zo´n 35%) bevestigen in hun feedback dat de x-factor zeker bijgedragen heeft aan hun “doorstart”.

Tien autominuten van het centrum van Malaga verwijderd. Afhankelijk van het seizoen variëren de prijzen tussen de 250 en 500 euro (juli en augustus). De temperaturen in dit deel van de Costa del Sol blijven gedurende het gehele jaar zeer gunstig. In de winter in de zon tussen de 16 en 24 graden.

Maak een vrijblijvende afspraak

Op zoek naar effectieve relatietherapie in je eigen huis of in tijdelijke accommodatie naar keuze in Nederland of Spanje? Dan ben je bij Relatievakantie aan het juiste adres! Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek door te bellen naar+31611140465 of een e-mail te sturen naar info@relatievakantie.com. Schrijf je ook in voor onze informatieve nieuwsbrief of webinar(online workshop met meerdere deelnemers). Dan heb je steeds de kennis die nodig is om je relatie op peil te houden.

Print Friendly, PDF & Email

  Contact opnemen

  Wil je een kennismakingsgesprek of heb je een vraag?

  * Verplichte velden


  Back To Top