skip to Main Content

Relatietherapie Eindhoven

 • Al meer dan 900 stellen geholpen
 • Gratis adviesgesprek
 • Resultaat binnen 72 uur
 • Liefde therapie | Online of Bij je "Thuis"
Print Friendly, PDF & Email

Al meer dan 900 stellen geholpen door onze relatietherapeut

Heb je vaak ruzie met je partner, en kom je er niet uit met een ‘gewone’ relatietherapeut in Eindhoven? Probeer dan eens een gesprek aan te gaan met een relatietherapeut van Relatievakantie! Omdat we in Eindhoven een vernieuwende manier van relatietherapie bieden, kun je rekenen op een nieuwe inzichten en andere perspectieven dan je van een psycholoog gewend bent. Relaties zijn hard werken, maar het werk hoeft niet lang te duren. In één relatieweekend leren jij en je partner elkaar beter te begrijpen en ga je samen met een deskundige relatietherapeut in Eindhoven op zoek naar de tekortkomingen in je relatie. Waar en wanneer jullie willen. Zo wordt alles besproken en op tafel gelegd en kun je met een schone lei verder! Ook effectieve relatietherapie boeken in Eindhoven? Neem dan contact op met Relatievakantie!

Doe de relatietest!

* Binnen 8 uur gratis relatieadvies

Waarom relatietherapie in Eindhoven?

Bij Relatievakantie merken we dat veel van onze klanten denken dat ze alle oorzaken van een ruzie moeten hebben onderzocht om de ruzie uit te praten. Dat is niet noodzakelijk het geval! Met relatietherapie in Eindhoven van Relatievakantie ervaar je dat je – door intensieve meerdaagse gesprekken van 2 tot 4 uur gedurende maximaal 5 dagen – je partner en zijn of haar gedrag een stuk beter leert begrijpen. En begrip is het halve werk. Onze relatietherapeut in Eindhoven geeft je de tools die je nodig hebt om dat begrip te cultiveren en te behouden. Vaak is er een vorm van miscommunicatie tijdens een ruzie. Trek je dan niet terug, maar zoek hulp bij onze professionele relatietherapeuten in Eindhoven!

Relatievakantie biedt nieuw perspectief

Na de intensieve meerdaagse relatietherapie in Eindhoven die we bij Relatievakantie aanbieden, hopen we tot een duurzaam oplossing te komen tussen jou en je partner. Daarom werkt onze relatietherapeut in Eindhoven samen met jou hard aan de tekortkomingen in je relatie, zodat je met een schone lei kunt beginnen. Kies je voor de relatietherapie van Relatievakantie, dan kun je rekenen op de volgende voordelen:

 • Gratis intake en relatietest
 • Intensieve coaching sessies van 2-4 uur in plaats van slechts 1,5 uur
 • Resultaten binnen 2 tot 5 dagen
 • Standaardpakketten met een vaste prijs
 • Al meer dan 900 stellen geholpen
 • Relatietherapie online, offline of op vakantie!

Relatietherapie Eindhoven

De relatieproblemen beu?

Een goede relatietherapeut in Eindhoven? Contacteer ons!

Lukt het je na een periode van veel ruzie steeds maar niet om de liefdesband tussen jou en je partner volledig te herstellen? Probeer dan de relatietherapie in Eindhoven van Relatievakantie! Wij helpen je om je relatie weer op te starten. Je kunt ons bereiken op telefoon of whatsapp via +31611140465 je kunt ook een mailtje sturen naar info@relatievakantie.com. Vergroot je kennis over “relatieproblemen oplossen en schrijf je dan ook in voor de nieuwsbrief met blogs en tips.

Print Friendly, PDF & Email

  Contact opnemen

  Wil je een kennismakingsgesprek of heb je een vraag?

  * Verplichte velden

  Back To Top