skip to Main Content

Hoe werkt het?

 • Al meer dan 900 stellen geholpen
 • Gratis adviesgesprek
 • Resultaat binnen 72 uur
 • Liefde therapie | Online of Bij je "Thuis"
Print Friendly, PDF & Email

Hoe werkt Relatietherapie of Coaching aanvragen?

Lees hieronder hoe je snel, effectieve hulp kunt krijgen bij relatieproblemen. Al meer dan 900 stellen gingen je voor! Hoe werkt het? Bekijk onze 8 stappen voor relatietherapie:

Stap 1

Start

Denk of voel je dat je professionele intensieve relatietherapie nodig hebt? Bel of whatsap met ons op 0611140465 en wij helpen je graag verder met de te nemen stappen.

Voor onvergoede zorg kun je altijd en meteen bij Relatievakantie terecht! Wil je voor vergoede zorg in aanmerking komen dan heb je een doorverwijzing en passende diagnose nodig van je huisarts. Hiermee kom je in aanmerking voor vergoeding door je zorgverzekeraar.

Stap 2

Intake Plannen

Je plant samen met één van onze relatietherapeuten een afspraak in. Telefonisch of per video-bellen. Je kunt contact opnemen via het contactformulier op de website of bellen met 0611140465

Stap 3

Relatietest

Ter voorbereiding van het intakegesprek vult iedere partner de online vragenlijst in; invultijd 40 min (of als je kiest voor een individuele relatiecoaching alleen jijzelf). Al je gegevens verkregen uit de test en eventueel daaropvolgende gesprekken worden behandeld conform de wet op de privacy.

Stap 4

Intakegesprek en voorstel

Er vindt een eerste -kosteloos- gesprek plaats met de relatietherapeut . Daarin bespreken jullie de resultaten van de relatietest en heb je alle gelegenheid om je verhaal te doen. De relatietherapeut informeert jullie over het programma van je intensieve relatietherapie, de kosten en de accommodatie (indien van toepassing). Als uit de intake blijkt dat de diagnose van jullie relatieproblemen passend is voor een relatie intensive dan plan je samen met je relatietherapeut het relatieweekend. Als uit de intake blijkt dat de diagnose specialistisch is, dan verwijzen wij je door naar een ander specialisme. Je ontvangt binnen 1 dag na je intakegesprek per e-mail de bevestiging van hetgeen afgesproken in het intakegesprek, alsmede alle documentatie ter voorbereiding van je intensieve relatietherapie. Tenslotte ontvang je ook de factuur.

Stap 5

Acceptatie en 1e termijn betaling

Je bevestigt aan ons per e-mail je akkoord met ons voorstel. En informeert ons -ingeval van een offline intensieve relatietherapie- over de accommodatie welke je geboekt hebt voor je intensieve relatietherapie.

Je betaalt in 2 termijnen (50 % bij boeking, het restant op de 2e sessie dag d.m.v. een Tikkie). Daarmee (met de 1e termijn betaling) is zeker gesteld -voor ons beiden- dat de gereserveerde data definitief zijn. En dat andere hulpzoekenden niet onnodig teleurgesteld hoeven te worden.

Stap 6

Voorbereiding

Uiterlijk 3 dagen voor aanvang van je intensieve relatietherapie mail je je relatietherapeut de door jou uitgewerkte documenten

Stap 7

Start programma

Op de afgesproken dag, tijd en plaats, komt je relatietherapeut naar jullie toe en vangt de eerste sessie( van ongeveer 4 uur) aan; na afloop van de eerste sessie wordt de programmering voor de vervolg sessies met jullie afgestemd.

Stap 8

Afsluiting programma

Aan het einde van de laatste sessie worden alle conclusies en afspraken vastgelegd. Eventueel vervolg nazorg- 3 maanden- door ons of een specialistische vervolgtraject wordt besproken en afgesproken. De 2e termijn wordt door jullie betaald.

Print Friendly, PDF & Email

  Contact opnemen

  Wil je een kennismakingsgesprek of heb je een vraag?

  * Verplichte velden


  Back To Top