skip to Main Content

De Relatie time out

 Relatie Time out- scoort 35%

De Relatie time out. Zo´n 30% van de bezoekers op onze site komt daar omdat men zoekt naar informatie over de time out als oplossing voor een relatieprobleem. Kennelijk is de druk in  de relatie zo hoog opgelopen dat de enige uitweg die nog gezien wordt die van de fysieke scheiding.Van tafel en bed. Dat is een enorm hoog percentage. Op  de keper beschouwd is de keuze voor de Time Out, de voorbode van het einde van de relatie. De test omdat vast te stellen voor de partner die de time out ´begaat´ om te onderzoeken of er nog rest gevoel is . En daarvoor is nodig dat de gewoonlijk aanwezige partner -met al zijn hebbelijke en onhebbelijkheden- er even niet is.

Klik hier voor het hoofdartikel ” gaan of blijven”

Bekijk de video over hoe belangrijk het verleden is bij de afweging is om te stoppen met je relatie

Dominantie en/ of narcisme in de relatie- scoort 28%

Overheersing, dominantie, inflexibiliteit, arrogantie, betweten,niet luisteren naar de ander, egoïsme.

Allemaal hebben ze één gemeenschappelijk gevolg. De persoon die er dagelijks mee te maken heeft krijgt er vroeger of later genoeg van. Want de eigen waardigheid, het zelfrespect en de persoonlijke ontwikkeling schrompelt inéén. Na een periode van schikken, opschroeven van de eigen dienstbaarheid volgt op enig onvermijdelijk moment de onderhuidse opstand tegen de overheerser.

In onze praktijk ervaren we dat bijna in ieder relatieprobleem wel een factor van dominantie meespeelt.De tijdgeest is er één van IK en minder van WIJ. Geduld en bereidheid om te onderzoeken wat de ander behoeft, kan en zou willen kunnen is veel minder aanwezig. Het moet NU. We kijken er dus niet vreemd van op dat de artikelen op onze site  over dit thema door heel veel bezoekers van onze site wordt gelezen.

Eenzaam in je relatie 18%

Een relatie zou een veilige haven moeten zijn. Waarin je je vrijelijk kunt bewegen, lichamelijk en geestelijk. Relatieproblemen die aanhouden en ook nog veel impact hebben, kunnen er voor zorgen dat je je-ondanks de aanwezigheid van allerlei andere materiële of immateriële geneugten- ongelukkig voelt.En daarin ook alleen. Je bent de enige die het zo voelt. Denk je! Of misschien is het ook zo. Hoe dan ook , dit gevoel is een door 10% van de bezoekers van onze site, de reden om ons te bezoek.

En daarmee is de top 3 van relatie-thema´s uit de doeken gedaan. Andere thema´s zijn:

-agressie in de relatie; genegeerd worden in de relatie; samengesteld gezin

 
 

 

 

 

Back To Top