skip to Main Content

Inge en David, april 2020: al gescheiden

Wij hadden al een traject achter de rug met een relatietherapeut. Zelf was ik onder behandeling bij een psychiater. Mijn man vond ´Relatievakantie´via Google. In april hadden wij onze ´Relatievakantie´.

Nadat wij veel heftige gebeurtenissen hadden meegemaakt, strandde onze relatie en besloten we uit elkaar te gaan. Na een paar maanden zagen we allebei in dat we toch met elkaar verder wilden. Maar dat ging niet zomaar. In wekelijks een uurtje relatietherapie geloofden wij niet. Wij kwamen terecht bij Relatievakantie.com.

In een intensieve week werd op respectvolle, betrokken en heldere wijze gewerkt aan een doorstart van onze relatie. Niet alleen hebben wij veel zaken inzichtelijk gekregen, maar ook hebben we veel geleerd. Over onszelf en over elkaar.

Relatievakantie geeft op een zeer duidelijke manier vorm aan dit proces, is attent, doortastend, trekt het proces vlot waar nodig en weet op een ontspannen en veilige manier de juiste dingen op de juiste tijd te benoemen. Door er handen en voeten aan te geven en duidelijke afspraken te maken, stelde de coach ons in staat om zelf aan onze doorstart te werken. Wij zijn doorgestart, maar nu begint het pas.

Alles toepassen wat we geleerd hebben en het ons eigen maken. Maar ook nu houdt Relatievakantie vinger aan de pols, blijft attent en helpt waar nodig om ons weer op het juiste spoor te krijgen.

Zonder Relatievakantie hadden wij niet zo ver gekomen als waar we nu zijn. Wij hebben, dankzij Relatievakantie, weer het volste vertrouwen in onze toekomst samen. Relatievakantie, we zijn ze zeer dankbaar.

Back To Top