skip to Main Content

Hoe kon je me dat aan doen? Hoogzwanger. Niet alleen van ons kind maar ook van de absolute zekerheid dat ik honderd procent kon vertrouwen op mijn man´s trouw.

Het was onbegonnen werk dachten we, maar we zijn oh zo blij dat we die 5 dagen er voor uit getrokken hebben. En wat een prachtige stad en provincie is dat; Malaga.

Wij wonen in België en wilden graag een vorm van intensieve begeleiding bij het op het goede spoor krijgen van ons huwelijk. Relatietherapie in de vorm van een wekelijks uurtje zagen we niet zitten.

Errit en Reggy mei 2021: de kunst van het luisteren

Onze jeugd is doorspekt geweest met veel te veel misbruik van ieder van ons. Door volwassenen uit de familie-omgeving. Dat maakt dat je het vertrouwen nog maar heel moeilijk aan anderen kunt geven. Voeg daar bij later in onze levens het overmatige gebruik van genotmiddelen en je hebt de setting van waaruit we besloten om de relatie te beëindigen. Als ouders van 1 puberende dochter. Bovendien konden we niet meer naar elkaar luisteren. Laat staan het nog opbrengen om geïnteresseerd te zijn in elkaar. Gelukkig heeft Errit na een nachtelijk chat met een relatiecoach van Relatievakantie, besloten om zelf een individuele coaching te starten. Om zijn luistervaardigheid eens goed onderhanden te nemen. De resultaten daarvan hebben we snel gemerkt. En hebben toen dan ook maar doorgepakt. Een 2-daagse relatie intensive aan huis. We zijn zo blij dat we de handdoek niet in de ring hebben gegooid.

Diana en Dolf mei 2021: samengesteld gezin

Een relatie die zijn 6e jaar in ging. Op sterven na dood. Struikelblokken? Omgang met de ex-en; geschillen over de opvoeding. De wederzijdse advocaten waren al ingeschakeld. Maar ik wilde het toch nog 1 keer proberen. De voorlaatste sessie bij een EFT- relatietherapeut was dramatisch verlopen. Dus samen nog aan tafel bij een “therapeut” was onmogelijk. Dus startte ik een 1 op 1 intensieve coaching. En dat had effect. Op mij en een paar weken later ook op Dolf. Eind mei hadden we dan toch een 3-daagse! Tegen alle verwachting in hebben we het dankzij de niet aflatende inspanningen van onze coach en communicatie-trainer het licht weer in de tunnel gekregen. Nu nog een nazorgtraject van 3 maanden.

Rani en Scott januari 2021: thuiswerken, thuis leren en thuis coachen

Hoe erg is het relatieprobleem- op een schaal van 1 tot 10- was 1 van de vragen die gesteld werden in de online vragenlijst die we moesten invullen vóór het intake gesprek plaatsvond. Er was een gapend gat tussen onze beider antwoorden. Voor de een was het 5 voor twaalf en voor de ander “gewoon” business as usual. De een druk met zijn 6 jaar geleden onderneming in de lucht te houden (het Corona effect) en de ander het thuiswerken combineren met de zorg voor de kinderen en de nieuwe privé onderwijstaken. Uiteindelijk hadden we door het intake gesprek wel gelukkig beide de overtuiging gekregen dat het beste voor de relatie nu een relatie intensive was. En niet het doormodderen zoals we nu al maanden deden. We hebben nu dankzij een intensieve 4-daagse en mini-vakantie in een mooi bungalowpark in Cromvoirt weer zicht op “mooi relatie weer”. We hebben er ook voor gekozen om ons nog 3 maanden individueel en samen te laten coachen. Om de afgesproken individuele en gezamenlijke doelen(huiswerk) te realiseren.

Nora en David, januari 2021: EFT en time out werkte niet

Wij woonden al sinds september vorig jaar apart. Samen een onderneming en kinderen. Maar de time out werkte alleen averechts. In plaats van meer verbinding kwam er alleen maar meer afstand. Bovendien speelde er op de achtergrond ook nog een derde zijn partijtje mee. Gewone relatietherapie had zeer weinig resultaat gehad. EFT gaf veel inzicht in patronen maar weinig zoden aan de dijk.

Dat deed een relatie intensive van 4 dagen wel. Sessies van 3 tot 6 uur gaf ons de zo broodnodige persoonlijke en praktische vaardigheden om weer naar elkaar toe te gaan. Letterlijk. We wonen weer onder 1 dak en de relatie gaat weer crescendo.

Rian en Rick, november 2020: je bent niet op werk!

Wij vormen een zogenaamd samengesteld gezin. Waarbij de kinderen al wel al volwassen zijn. Voor hem heb ik mijn vertrouwde woon-en werkomgeving opgegeven. En ben ik van Zuid- naar Noord-Nederland . Pas na enige tijd ontdekte dat mijn nieuwe liefde een hele hoge positie in het bedrijfsleven had. Een mannetjesputter zeg maar. Ik zelf had een zakelijk veel successen geboekt maar door omstandigheden zat ik nu in alleen nog maar in de rol van partner, moeder en manager huishouding. Maar na een aanvankelijk probleemloze take off, kwamen we na een paar jaar in zeer zwaar terecht. En dreigden we in glijvlucht neer te storten. Dominantie en inschikkelijkheid vochten steeds vaker met elkaar. In een zeer intensieve 3-daagse konden we dankzij de inspanningen van onze relatiecoach en communicatie-trainer net voor het neerstorten, doorstarten. En als leuke bij opbrengst brengen we het geleerde ook in de praktijk op het werk. Want ook daar kraken de verhoudingen wel eens.

Peter en Elisa, oktober 2020: virtuele ontrouw is ook on trouw

Het gedroomde echtpaar dat opeens in een Airbnb in Den Bosch zat. Met een groot gapende gat tussen dat perfecte beeld dat iedereen van ons had en de gemene werkelijkheid. Namelijk het met een ontelbaar aantal andere ” lovers” intimiteiten uitwisselen via internet en ondertussen gewoon je rol spelen. Knetterende ruzies maar ook het besef dat er nog genoeg was om je voor in te zetten. Dat ging niet vanzelf en we hebben na de 1e 3-daagse nog een 2-daagse genomen. Maar we zijn nu echt wel van ´t infuus af!

Ger en Rianne,oktober 2020: ons geloof draagt ons op bij elkaar te blijven

Eigenlijk is het ongepast dat een niet gelovige ons bijstaat om de zeer ernstige relatieproblemen -die we sinds een jaar of 2 hebben- te overwinnen. Een zeer moeilijke jeugd bij de één en een jeugd als een prins bij de ander, maakte ondermeer dat wij langzaam maar zeker niet meer aan elkaars verwachtingen konden voldoen. Met als gevolg een 3 weken durende opname in een “kuuroord” en een burn out voor de ander. In minder dan 2 jaar. Zo blij dat we uiteindelijk ons geloof in de coach van Relatievakantie hebben gesteld. We weten nu hoe we weer terug kunnen keren naar de hoofdweg.

Rob en Marleen,juli 2020: de ergste vorm van wantrouwen overwinnen

Wij hadden geen enkel geloof meer in een toekomst samen. Er was zo’n vreselijke ontdekking over het gedrag van één van ons gedaan. Dat was eenvoudigweg te groot. Na de 1e dag had Marleen alsnog dan ook de handdoek in de ring gegooid.

Maar uiteindelijk is het ons toch gelukt. Dankzij de zeer intensieve, geduldige, zeer betrokken en bekwame coaching en communicatietraining.

Terug in België heeft is dagelijkse leven weer op de rails. Het zal nog even duren voor alle pijn weg is. Maar pikdonker is de toekomst niet meer.

Inge en David, april 2020: al gescheiden

Wij hadden al een traject achter de rug met een relatietherapeut. Zelf was ik onder behandeling bij een psychiater. Mijn man vond ´Relatievakantie´via Google. In april hadden wij onze ´Relatievakantie´.

Nadat wij veel heftige gebeurtenissen hadden meegemaakt, strandde onze relatie en besloten we uit elkaar te gaan. Na een paar maanden zagen we allebei in dat we toch met elkaar verder wilden. Maar dat ging niet zomaar. In wekelijks een uurtje relatietherapie geloofden wij niet. Wij kwamen terecht bij Relatievakantie.com.

In een intensieve week werd op respectvolle, betrokken en heldere wijze gewerkt aan een doorstart van onze relatie. Niet alleen hebben wij veel zaken inzichtelijk gekregen, maar ook hebben we veel geleerd. Over onszelf en over elkaar.

Relatievakantie geeft op een zeer duidelijke manier vorm aan dit proces, is attent, doortastend, trekt het proces vlot waar nodig en weet op een ontspannen en veilige manier de juiste dingen op de juiste tijd te benoemen. Door er handen en voeten aan te geven en duidelijke afspraken te maken, stelde de coach ons in staat om zelf aan onze doorstart te werken. Wij zijn doorgestart, maar nu begint het pas.

Alles toepassen wat we geleerd hebben en het ons eigen maken. Maar ook nu houdt Relatievakantie vinger aan de pols, blijft attent en helpt waar nodig om ons weer op het juiste spoor te krijgen.

Zonder Relatievakantie hadden wij niet zo ver gekomen als waar we nu zijn. Wij hebben, dankzij Relatievakantie, weer het volste vertrouwen in onze toekomst samen. Relatievakantie, we zijn ze zeer dankbaar.

Back To Top