Relatie tegen de laagste kosten

Een relatie verzekering? Waar is dat nou goed voor? Er zijn al genoeg verzekeringen. Voor de auto, de ziektekosten. De opstalverzekering voor de huisbezitter. Het pensioen. De begrafenis. En bovendien zoiets wordt toch vergoed door de ziektekostenverzekering?

De levensloop van de relatie

Waar zitten we ergens?

Tussen de start en het einde van de relatie kan van alles gebeuren. Tegenwoordig zijn allerlei partijen die je voor, tijdens en na de relatie diensten aanbieden. De datingsites zijn er voor iedere sociale deelgroep. Om zo de ideale match voor je te realiseren. Kraakt en piept in je relatie dan is er relatietherapie. Lukt het uiteindelijk dan toch niet dan is er de mediator, de advocaat en als die er niet uit komen, de rechter. Als je dan niet een relatie verzekering zou hebben, moet je die kosten zelf dragen. En dat bovenop de ellende die een scheiding met zich meebrengt.

relatieverzekering een solide partner

1 partner extra in je relatie

Hoe zou je het vinden als je-naast je liefdespartner- nog een partner zou hebben. Een onafhankelijke, deskundige maar vooral toegewijde partner.

Eén waarvan je weet dat die er staat als je relatie met je liefdespartner dat nodig maakt. Die vanaf het moment dat je elkaar de liefde hebt verklaart, er is om mee te “sparren”. Die door met je regelmatig onderhoud aan de relatie te plegen, er voor zorgt dat je nooit in een moddergevecht terecht komt. Zelfs niet als ondanks alles er een scheiding moet komen. En dat je daar iedere maand niet meer dan een paar tientjes voor hoeft te betalen.

De Relatieverzekering

Nu kan je je -voor nog geen 15 euro per maand- van zo´n extra partner in de liefde verzekeren. Zonder van ontrouw beticht te worden. Sterker nog de trouw aan de andere partner wordt er alleen maar nog sterker door. Een relatie verzekering voor het leven.

Van verliefdheid tot hand in hand in het bejaardentehuis. Een relatie is als een lange reis met onbekende bestemming. Onderweg beleef je samen allerlei avonturen en moet je wellicht soms ook huiveringwekkende verschrikkingen doorstaan. En ondertussen verandert de onderlinge verhouding. Neemt de hechting toe of juist af. Ieder fase herbergt een risico van een relatiebreuk.

Dat kan allemaal invloed hebben op je gedrag naar je partner. Het gevolg kan zijn meer afstand van je partner nemen of andersom.

De vijf fasen van een relatie

We onderscheiden 5 fasen in de levensloop van een relatie. Te beginnen met de verliefdheid (alhoewel sommigen dat helemaal niet hebben ervaren) Hoe lang je in één fase blijft, hangt af van het betreffende (echt)paar. Sommige paren gaan nooit door naar de latere stadia vanwege incompatibiliteit of emotionele onvolwassenheid. Omdat elke relatie uniek is, kan het moeilijk zijn om de fasen van een relatie per maand nauwkeurig  vast te stellen. De relatieverzekering helpt je om een fase goed af te sluiten en voorbereid een andere in te gaan.

Hoge kosten bij meerdere partners

De maatschappelijke ontwikkelingen zijn inmiddels zo dat een liefdesrelatie voor het leven aangaan statistisch de grote minderheid aan het worden is. Waar dat 30 jaar geleden nog de grote meerderheid was. Raar genoeg kun je echter nergens integraal verzekeren tegen het geheel van al deze kosten. Een relatie verzekering in Nederland bestond niet!

Ik verdien aan de relatiepijn

De advocaat en de mediator “spint garen” bij het misgaan van al het voorafgaande in de relatie. De mediator ook. Ze hebben er geen enkel belang bij om de relatie in een vroeg stadium “door te lichten” en de partners te helpen potentiële relatie risico´s te reduceren. Of beter nog te elimineren. Als gevolg daarvan zijn de gezamenlijke kosten van hun dienstverlening onevenredig hoog!

Een relatie verzekering| 1+1=1!

Aan jouw zijde tijdens de hele rit

De relatieverzekering van Relatievakantie geeft dekking gedurende de hele looptijd van je relatie. Omdat we vanaf het begin daarvan je “2e partner” zijn, voorkomen we dat je het normale relatierisico loopt. En daarmee ook de hoge kosten die een eventuele scheiding met zich meebrengt. Daardoor wordt 1+1 niet 2 maar blijft 1!

Ziektekostenverzekering en relatie

Relatietherapie wordt officieel niet vergoed door uw zorgverzekeraar maar wanneer er sprake is van bepaalde psychische problematiek kunnen behandelingen wel worden vergoed.

Deze behandelingen voor relatietherapie zitten in het basispakket en worden (deels) vergoed wanneer er een verwijzing is van uw huisarts. Afhankelijk van de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar krijgt u een gedeelte of soms helemaal de kosten van uw behandeling terug.

Rechtsbijstandverzekering en relatie

Bij een juridische scheiding is de dekking van de kosten voor een advocaat of mediation door je rechtsbijstandverzekering meestal beperkt. Als er dekking is, dan is dit alleen voor mediation. Tot een bepaald bedrag kun je gebruikmaken van mediation om jouw scheiding te regelen.

Voorkom hoge kosten en relatiebreuk

Weg Met Het Risico

Met een relatie verzekering van Relatievakantie beperk je en het risico van verlies van je relatie en het verlies van besteedbaar inkomen aan relatietherapie en echtscheiding. Bij elkaar toch gauw aan 1-malige kosten zo´n 4000 euro.

Preventief onderhoud| 15 euro per maand

Om te voorkomen dat je relatie in 1 of meerder fase schipbreuk lijdt, is het verstandig dat je-net als met een auto die je dagelijks gebruikt- regelmatig onderhoud pleegt. Zodat hoge kosten , ergernis en een onnodig voortijdig eind van de relatie voorkomen kunnen worden. Met de relatie verzekering van Relatievakantie heb je dat al voor 15 euro per maand geregeld. Je hebt dan 2 keer per jaar een relatie APK gesprek met je vaste relatiecoach.

waarom relatietherapie

Curatief (helend) onderhoud

Dreigt er toch relatie schipbreuk -door onvoldoende preventief onderhoud- en wil je dan toch zo snel mogelijk een uitweg uit de problemen dan zal de ingreep waarschijnlijk meer kosten , het herstel langer duren en de kans op volledige “genezing” kleiner . Maar ook dan nog kan de Relatieverzekering van Relatievakantie uitkomst bieden. In de vorm van een volledig betaald Relatieweekend.

Uit elkaar

Hoe Blijven We Redelijk?

Indien -nadat alles is geprobeerd- er een ontbinding van de relatie moet plaatsvinden en dit ook een juridische en sociale ontvlechting als gevolg heeft, dan moet je kunnen vertrouwen op een goede scheidingsadviseur en -coach. Ten alle tijden moet voorkomen worden dat de scheiding eindigt in een vechtscheiding waardoor er alleen maar verliezers ontstaan. Vooral als er ook kinderen bij betrokken zijn.

Wat is verzekerd?

Met een relatie verzekering van Relatievakantie kun je nagenoeg alle kosten waar je in je relatie mee te maken zou kunnen krijgen als (echt)paar r vergoed krijgen. Tot een maximum van 1000 euro per jaar.

Wat bepaalt de premiehoogte?

Een relatie verzekering is een risico-verzekering. Het risico voor ons bestaat uit de aanwezigheid van ondermeer de onderstaande factoren:

  • het type relatie dat je samen hebt
  • de gezinssamenstelling
  • de woonsituatie (samen, LAT)
  • de leeftijden van de kinderen
  • de persoonlijke geestelijke gezondheid in de familie of de relatie (bijvoorbeeld: verslaving, Borderliner, ADHD, Autisme)

Acceptatie voor de verzekering

Net zo min als je geen brandverzekering kunt afsluiten als je huis inje brand staat en de premie omhoog gaat als je naast een vuurwerkfabriek woont in een boerderij met een rietendak, kunnen stellen zich verzekeren door middel van een relatieverzekering die al een echtscheidingsadvocaat in de arm hebben genomen. Er zal dus voorafgaand aan de acceptatie van je relatie als te verzekeren risico eerst een intake gesprek plaatsvinden. Op basis daarvan zal vastgesteld kunnen worden of en onder welke eventuele beperkende condities de verzekering kan worden afgesloten.

Wat is de premiehoogte?

Onze relatie verzekering kent een modulaire premieopbouw. Je kunt je bijvoorbeeld eerst alleen verzekeren voor de relatiecoaching en de relatie APK. Maar op ieder moment kun je dat uitbreiden naar een volledige dekking. Inclusief de kosten van mediation en echtscheiding. Er zal dan echter wel eerst opnieuw “acceptatie” van het door ons genomen risico plaatsvinden.

Premie relatieverzekering | RCV en REV

RCV is onze relatiecoaching verzekering. REV is de relatie-einde verzekering. Voor de tarieven klik je op de onderstaande rode knop.

Met een gerust hart

Onze WhatsApp informatie lijn beantwoordt al je vragen over de relatieverzekeringen. 

Stuur een bericht naar 06 11140465 met de tekst: relatieverzekering

De opties | maand premies

zonder kinderen
€ 12,00
Relatieweekend 1x jaar
Consult 2 x maand
Relatie APK 2x jaar
Toeslag GA: € 2,00
kinderen tot 5 jr
€ 13,20
Relatieweekend 1x jaar
Consult 2 x maand
Relatie APK 2x jaar
Toeslag GA: € 3,00
fusie gezin+kinderen
€ 15,00
Relatieweekend 1x jaar
Consult 2 x maand
Relatie APK 2x jaar
Toeslag GA: € 4,00

premiebedragen op basis van betaling van de maandpremie 1 jaar vooruit


Meer weten?

Wil jij ook je relatie toekomstbestendig maken?
Vul het aanvraagformulier in
en binnen 24 uur ontvang je een vrijblijvende offerte