skip to Main Content

De premies van de relatie verzekering

 • Al meer dan 900 stellen geholpen
 • Gratis adviesgesprek
 • Resultaat binnen 72 uur
 • Liefde therapie | Online of Bij je "Thuis"
Print Friendly, PDF & Email

De premies van de relatie verzekering

RCV is onze relatiecoaching verzekering. REV is de relatie-einde verzekering. De vergoedingen en tarieven en relatietherapie. De vergoedingen en tarieven van mediation en echtscheiding. Al die informatie vind je hier.

De premies

RCV geeft je recht op jaarlijks relatieonderhoud-de relatie APK- en een Relatieweekend eens in de 2 jaar .

REV geeft je de zekerheid van een harmonieuze ontvlechting van je relatie. Door de mediation verzeker je je zelf ervan dat je allebei zo snel mogelijk door kunt met je nieuwe leven. En dat geldt natuurlijk en met name ook voor de eventuele kinderen die er bij betrokken zijn.

Met een gerust hart en hoofd

De premies van de relatieverzekering

Doe de relatietest!

* Binnen 8 uur gratis relatieadvies

Premie x 2

De jaartarieven voor RCV en REV zijn dezelfde. Wil je dus beide risico´s gedekt hebben dan moet je de jaarpremie- die van toepassing is voor jouw situatie- met een factor 2 vermenigvuldigen. Je kan echter geen REV-verzekering nemen zonder een RCV!

Wat bepaalt de premiehoogte?

Een relatie verzekering is een risico-verzekering. Het risico voor ons bestaat uit de aanwezigheid van ondermeer de onderstaande factoren:

 • het type relatie dat je samen hebt
 • de gezinssamenstelling
 • de woonsituatie (samen, LAT)
 • de leeftijden van de kinderen
 • de persoonlijke geestelijke gezondheid in de familie of de relatie (bijvoorbeeld: verslaving, Borderliner, ADHD, Autisme)

Acceptatie voor de verzekering

Net zo min als je geen brandverzekering kunt afsluiten als je huis in je brand staat en de premie omhoog gaat als je naast een vuurwerkfabriek woont in een boerderij met een rieten dak, kunnen stellen zich verzekeren door middel van een relatieverzekering die al een echtscheidingsadvocaat in de arm hebben genomen. De vergoedingen en tarieven en relatietherapie zijn uniek voor Nederland.

Vragen over jezelf en de relatie

Er zal dus voorafgaand aan de acceptatie van je relatie als te verzekeren risico eerst een intake gesprek plaatsvinden. Op basis daarvan zal vastgesteld kunnen worden of en onder welke eventuele beperkende condities de verzekering kan worden afgesloten.

Verhoogd risico=GA

Indien uit het acceptatie vooronderzoek blijkt dat je relatie een verhoogd risico kent, kan een opslagfactor worden toegepast. In de tabel is dat aangegeven met de code GA.

Hou me vast tot het einde

Wat bepaalt de premie hoogte?

De relatieproblemen beu?

Print Friendly, PDF & Email

  Contact opnemen

  Wil je een kennismakingsgesprek of heb je een vraag?

  * Verplichte velden


  Back To Top