Maak korte metten met je relatieprobleem

Relatie weekend. Als je je geen 5-daagse vakantie (in Nederland of Spanje) kunt veroorloven maar toch niet gelooft in een wekelijks uurtje op de bank van de Relatietherapeut, biedt een Relatieweekend in bijvoorbeeld het Dierenbosch in Vinkel (bij Den Bosch) uitkomst. Maar je kunt het Relatieweekend op iedere gewenste locatie van jouw keuze plaats laten vinden. Zelfs in je eigen huis!

relatie weekend in het Dierenbos

5 dagdelen, 15 uur: relatie weekend

Je Relatieweekend vangt dan aan vrijdagmiddag en eindigt op zondagmiddag om 17:00. Je doorloopt hetzelfde programma als een gangbare Relatievakantie. De dagelijkse sessie duren langer en de pauzes tussen de sessies zijn korter.

De verkorting zit voornamelijk in minder ontspanning tussen “de bedrijven” door. En dag 4 en 5 worden compact gemaakt en ingebouwd in de voorafgaande dagen.

Mid-week

Wanneer we schrijven weekend mag je dat ook lezen als iedere andere aanééngesloten periode van 5 dagdelen.

Het programma

Lees meer over het dagprogramma van een Relatieweekend

dag 1dag 2dag 3dag 4dag 5nazorg
heenreis & settlen 10:00 start 10:00 start (vrij i.g.v. voldoende voortgang) 10:00 start 12:00 1e dag van 1e week van iedere maand ( 3 maanden lang)
Kick-off: Ik verwacht van mijn partner. Klant en leverancier. Vragen en doorvragen zonder oordelen De schade -inventariseren -welke gedrag? Relatiescan: waar wrikt het? Onze Top 5 Agendaplanning (hoe maken we tijd vrij voor elkaar en mijn andere rollen) 20:00-21.00 doorspreken voortgangsverslag
Communicatie: Spelregels Wat is kwaliteit? Win win denken! Individuele sessies Individuele sessie 14:00 adieu
20:00 vrij 20:00 vrij 20:00 vrij 20:00 vrij

Informatie over het relatie weekend, de allereerste intensieve relatietherapie van Nederland