skip to Main Content

Carlien en Menno, scheiden hoeft niet meer. Den Bosch , april 2022

Hoe kan het toch zijn? 22 jaar samen, een dochter van 18. Een goed lopend bedrijf en toch..barst dan 1 keer de bom. En woon je op 2 verschillende locaties. Zou corona de druppel zijn? Hoe dan ook; we waren al bijna zover dat de advocaten hun eindvoorstel aan ons zouden sturen. Tot gelukkig 1 van ons voorstelde om toch een andere vorm van relatietherapie te proberen. De intensieve vorm. De Relatievakantie . Of een relatieweekend.

Het was niet zoals we ns het voorgesteld hadden. Niet zoals de relatietherapeut die we eerst hadden. waar veel gepraat werd over het verleden. In vage termen die alleen de “communicatie patronen” benoemden. En ons vertelden wat we als wisten. Namelijk dat de stekker en stekkerdoos niet meer paste. De verbinding was weg. Veel open deuren en veel therapeuten taal. Na 4 sessies stonden we gedesillusioneerd weer op de stoep.

Nee, dit was een relatie intensive. Training en coaching. Het intensieve sloeg op de vele uren die besteed hebben aan het voeren van gesprekken met elkaar op een manier die direct hielp om bestaande frictie tussen ons op te lossen. En potentiele conflicten te voorkomen. Vrijdagavond gestart en zondagmiddag om 16 uur was het klaar. Dank je wel. Scheiden hoeft niet meer, gelukkig.

Back To Top