skip to Main Content

Test 4. Borderline test

 • Al meer dan 900 stellen geholpen
 • Gratis adviesgesprek
 • Resultaat binnen 72 uur
 • Liefde therapie | Online of Bij je "Thuis"

Stap 1 van 3

Over jou
Antwoorden op deze vragen geven ons een inzicht in jouw situatie en waarom je deze borderlinetest gebruikt.

Doe nu de test om te kijken of je lijdt aan borderline. Geef bij iedere stelling in welke mate die op jou van toepassing is. Let op: Deze zelftest is slechts een indicatie. Je ontvangt het resultaat per mail.
Als je onderstaande vragen gaat beantwoorden, worden die door ons direct gelezen en kunnen we op basis daarvan je een indicatie geven van of en in welke mate er sprake kan zijn van een borderline-profiel en wat wij eventueel aan begeleiding kunnen geven. Om een betrouwbaardere uitspraak daarover te kunnen doen EN om een advies te geven hoe er mee om te gaan, is een gesprek nodig met ofwel de persoon die als borderliner wordt ervaren of de persoon die het gedrag van de borderliner met regelmaat ervaart. Als je dat vervolggesprek met ons dus NIET wilt, vul dan de vragenlijst niet in . Wij gaan dan de antwoorden niet lezen. Doe je dat wel dan kun je er op vertrouwen dat we alle informatie die wji d.m.v. de vragenlijst of het vervolggesprek hebben verkregen conform de wet op de privacy zullen behandelen.
Adviesgesprek(Vereist)
Waarom vul je deze test in?
Gender(Vereist)

Leeftijd(Vereist)
Relatie

Als je momenteel een liefderelatie hebt, beschrijf welke problemen je ervaart in de relatie EN hoe lang je de relatie hebt.
als in het verleden hulp hebt gehad of nu hulp krijgt, geef dan waaruit die hulp bestond(wie verleende de hulp)

  Contact opnemen

  Wil je een kennismakingsgesprek of heb je een vraag?

  * Verplichte velden

  Back To Top