skip to Main Content

Webinars

 • Al meer dan 900 stellen geholpen
 • Gratis adviesgesprek
 • Resultaat binnen 72 uur
 • Liefde therapie | Online of Bij je "Thuis"
Print Friendly, PDF & Email

Een webinar over relatieproblemen en relatietherapie

Voor ieder probleem dat je wilt oplossen geldt meestal dat hoe meer je af weet over het onderwerp, hoe groter de kans is dat het je lukt. Relatievakantie biedt je in de vorm van haar online workshops relatieonderhoud het platform om -anoniem-met anderen je kennis over relatieonderhoud op peil te houden. In combinatie met onze periodieke kennis nieuwsbrief.

Wat is een webinar

Een webinar, wat is het? Een webinar is een samenvoeging van de woorden ‘Web’ en ‘Seminar’. Het is een evenement op internet waarbij er alleen een online publiek aanwezig is. Klik hier voor meer info over webinars.

Kosten van het webinar

Deelname aan het 1e webinar is gratis; ieder vervolg deelname kost €15,-.

Een jaarabonnement (1 webinar per maand) kost 207 euro. Boek je een 5-daagse Relatievakantie dan doen we je dit abonnement cadeau!

Webinars

Hoe meld je je aan?

Je kunt je registreren via de contactformulier hieronder. Kies je gewenste tijd. Daarna krijg je de bevestiging per email toegestuurd.


  Wanneer is het webinar?

  Er is iedere donderdag mogelijkheid tot deelname aan een webinar. Van 11.00 tot 11.45u en 20.00 tot 20.45. Aanmelden kun je tot 3 dagen voor aanvang.

  Weg met de ruziegesprekken

  Los je relatieproblemen dus op en neem deel aan een webinar. Schrijf je in en geef aan wat je voorkeurs dag en tijdstip is.. Bij verdere vragen kun je altijd contact met ons opnemen.

  De relatieproblemen beu?

  Print Friendly, PDF & Email

   Contact opnemen

   Wil je een kennismakingsgesprek of heb je een vraag?

   * Verplichte velden

   Back To Top