skip to Main Content

Relatietherapie Hasselt

 • Al meer dan 900 stellen geholpen
 • Gratis adviesgesprek
 • Resultaat binnen 72 uur
 • Liefde therapie | Online of Bij je "Thuis"
Print Friendly, PDF & Email

Red je relatie met relatietherapie in Hasselt

Wil jij je relatie toekomstbestendig maken door middel van effectieve relatietherapie in Hasselt? Dan ben je bij Relatievakantie aan het juiste adres. Met de relatietherapie in Hasselt leer je sneller dan ooit je partner beter te begrijpen en je relatie te herstellen. Bovendien gebruiken we bij Relatievakantie een manier van relatietherapie die al meer dan 900 paren heeft geholpen om hun relatie opnieuw op te starten. Onze erkende relatietherapeut in Hasselt geeft jou en je partner de ruimte om tijdens een intensief weekend of individuele relatietherapie sessies jullie relatie te herontdekken en samen de tekortkomingen op te lossen. Contacteer ons voor een gratis intakegesprek met onze relatietherapeut in Hasselt!

Doe de relatietest!

* Binnen 8 uur gratis relatieadvies

Over communicatie in de relatie

Communicatie is een van de belangrijkste onderdelen van een succesvolle relatie. Dat heb je vast al eens gehoord. De basis van elke vorm van communicatie is het overbrengen van een boodschap zodat de andere partij deze begrijpt. In een relatie werkt dit hetzelfde, maar er spelen ook andere factoren mee, zoals emoties. In de relatietherapie van Relatievakantie ontdek je waar het mis gaat in de communicatie tussen jou en je partner. Onder begeleiding van een deskundige relatietherapeut in Hasselt leer je naar elkaar te luisteren en met elkaar te praten. Zo herstellen we samen de communicatie gebreken in jouw relatie.

Waarom kiezen voor relatietherapie van Relatievakantie

Wil je weer van elkaar houden zoals vroeger? Investeer dan in elkaar met relatietherapie in Hasselt van Relatievakantie. Het is geen schande om je relatieproblemen op te lossen met een deskundige relatietherapeut – het kent alleen maar voordelen! Schrijf je in en start relatietherapie in Hasselt die je relatie weer terug brengt naar hoe het was. De voordelen van Relatievakantie zijn:

 • Gratis intake en relatietest
 • Intensieve meerdaagse relatiecoaching sessies van 2-4 uur in plaats van slechts 1,5 uur
 • Resultaten binnen 2 tot 5 dagen
 • Standaardpakketten met een vaste prijs
 • Al meer dan 900 stellen geholpen
 • Relatietherapie online, offline of op vakantie!

Relatietherapie Hasselt

De relatieproblemen beu?

Relatietherapeut in Hasselt gezocht? Neem contact op!

Laat de relatietherapie in Hasselt van Relatievakantie je de handvatten bieden om de eerste stappen te zetten om je relatie te herstellen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek met onze relatietherapeut in Hasselt door te bellen of whatsappen naar +31611140465, of een e-mail te sturen naar info@relatievakantie.com. Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief om onze blogs en nieuwtjes te volgen!

Print Friendly, PDF & Email

  Contact opnemen

  Wil je een kennismakingsgesprek of heb je een vraag?

  * Verplichte velden

  Back To Top