skip to Main Content

Relatietherapie Groningen

 • Al meer dan 900 stellen geholpen
 • Gratis adviesgesprek
 • Resultaat binnen 72 uur
 • Liefde therapie | Online of Bij je "Thuis"
Print Friendly, PDF & Email

Intensieve relatietherapie in Groningen met Relatievakantie

Loopt de relatie met je partner ondanks de vele tijdrovende bezoeken bij je relatietherapeut in Groningen niet goed? Gooi het dan over een andere boeg en schakel de hulp in van onze professionele relatietherapeut in Groningen! Bij Relatievakantie willen we af van het idee dat relatietherapie maar één vorm heeft. Zo bestaan er, naast het wekelijkse klaaguurtje bij de psycholoog, meer vormen om de relatieproblemen aan te pakken. Met de intensieve relatietherapie in Groningen van Relatievakantie gaan jij en je partner diep in op de onderwerpen die jullie relatie kwellen. Vervolgens onderzoek je samen met een ervaren relatietherapeut van Relatievakantie – die tevens ervaringsdeskundige is – welk gedrag van een ieder nodig zal zijn om voor eens en altijd de relatieproblemen achter je te laten. Meer weten over relatietherapie in Groningen van Relatievakantie? Neem dan contact met ons op!

Doe de relatietest!

* Binnen 8 uur gratis relatieadvies

Relatietherapie in Groningen

De intensieve meerdaagse relatietherapie in Groningen draait om het idee dat jij en je partner elkaar beter gaan begrijpen na een sessie van intensieve gesprekken. Samen met een ervaren relatietherapeut van Relatievakantie kom je tot de kern van de problemen in je relatie. Wil je weten wat onze relatietherapie in Groningen voor jou en je partner kan betekenen? Boek vandaag nog via Relatievakantie en profiteer van de volgende voordelen:

 • Gratis intake en relatietest
 • Intensieve meerdaagse relatietherapie sessies van 2-4 uur in plaats van slechts 1,5 uur
 • Resultaten binnen 2 tot 5 dagen
 • Standaardpakketten met een vaste prijs
 • Al meer dan 900 stellen geholpen
 • Relatietherapie online, offline of op vakantie!

Geen quick-fix, maar een duurzame oplossing

Bij Relatievakantie weten we maar al te goed dat een relatie hard werken is. Daarom bieden wij geen quick-fix die elke relatie kan oplossen, maar intensieve meerdaagse relatietherapie in Groningen waarbij je tot een snelle maar blijvende oplossing voor je relatieproblemen kunt komen. Zo verzorgen we in Groningen relatietherapie in de vorm van een relatieweekend. Je relatieweekend bestaat uit minimaal vier aaneengesloten dagen waarin je samen of alleen met een privé- of relatietherapeut aan je relatie werkt. De relatietherapie die wij op deze manier aanbieden in Groningen leidt tot echt, langdurig resultaat. Zelf ervaren hoe het is om begeleid te worden door een erkend relatietherapeut in Groningen? Neem dan contact met ons op!

Relatietherapie Groningen

De relatieproblemen beu?

Goede relatietherapie in Groningen? Neem contact op!

Wil je veranderingen in je relatie zien? Dan zul je daar wat voor moeten doen! Maak gebruik van de expertise van onze relatietherapeut in Groningen en boek vandaag nog relatietherapie van Relatievakantie. Meer weten over ons concept of heb je nog vragen? Wij zijn bereikbaar via de telefoon of whatsapp op +31611140465 , of stuur een e-mail naar info@relatievakantie.com. Schrijf je ook direct in voor onze interessante nieuwsbrief vol tips en informatie!

Print Friendly, PDF & Email

  Contact opnemen

  Wil je een kennismakingsgesprek of heb je een vraag?

  * Verplichte velden

  Back To Top