skip to Main Content

Relatiecoaching

 • Al meer dan 900 stellen geholpen
 • Gratis adviesgesprek
 • Resultaat binnen 72 uur
 • Liefde therapie | Online of Bij je "Thuis"
Print Friendly, PDF & Email

Individuele coaching om je relatie te redden

Ben je op zoek naar individuele coaching voor je relatie omdat je twijfels hebt over de gezondheid van je relatie? Bij Relatievakantie kunnen we je niet alleen helpen jouw relatie een tweede leven te geven door middel van offline en online relatiecoaching, maar bieden we ook een geheel nieuwe manier van relatiecoaching aan. Zo willen we af van het idee van relatietherapie alleen maar één vorm heeft. Bij Relatievakantie geven we jouw relatie de ruimte om te groeien tijdens onze individuele coachingsessies voor jouw relatie of tijdens een intensief relatieweekend. Liever online relatiecoaching? Ook dat is mogelijk bij Relatievakantie. Zet de eerste stap door contact met ons op te nemen en wij helpen je graag verder!

Relatiecoaching alleen of samen?

Vaak denken mensen dat ze ‘gefaald’ hebben als ze een relatietherapeut moeten inschakelen. Bij Relatievakanties willen we je een andere kijk bieden op individuele coaching voor je relatie. Met een defecte auto ga je toch ook naar de garage? Relatietherapie werkt op dezelfde manier. Heb je het gevoel dat je partner niet zit te wachten op therapie? Dan kun je ervoor kiezen om de relatiecoaching alleen te doen. Bij Relatievakantie bieden we ook de mogelijkheid om individuele coaching voor je relatie te doen waarbij beide partners apart van elkaar gecoacht worden. Liever vanuit je eigen huis de training volgen? Dan kun je altijd kiezen voor online relatiecoaching. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Relatiecoaching

Doe de relatietest!

* Binnen 8 uur gratis relatieadvies

Met relatiecoaching dezelfde taal leren spreken

Het begin van een relatie is altijd rooskleurig. Jullie begrijpen elkaar zo goed dat een half woord genoeg is. Blijkt het na verloop van tijd dat je een andere taal spreekt? Dan is het misschien tijd om relatietherapie te overwegen. Relatievakantie biedt zowel online relatiecoaching als individuele coaching voor je relatie. Je kiest zelf of je dit alleen of samen wilt doen. Met een gratis relatietest kan worden ingeschat waar de problemen liggen en wat de doelen zijn waar je aan kunt werken. Leer weer dezelfde taal te spreken door effectieve offline en online relatiecoaching van Relatievakantie!

Waarom kiezen voor relatiecoaching van Relatievakantie

Binnen een paar dagen leg je de basis met individuele coaching om de relatie te krijgen waar je van gedroomd hebt. Met de online relatiecoaching van Relatievakantie hoef je niet eens ver te reizen om geholpen te worden. Schrijf je in en start met de relatietherapie die jouw relatie toekomstbestendig maakt! De voordelen van Relatievakantie zijn:

 • Gratis intake en relatietest
 • Intensieve coaching sessies van 2-4 uur in plaats van slechts 1,5 uur
 • Resultaten binnen 2 tot 5 dagen
 • Standaardpakketten met een vaste prijs
 • Al meer dan 900 stellen geholpen
 • Relatietherapie online, offline of op vakantie!

De relatieproblemen beu?

(Online) relatiecoaching van Relatievakantie? Neem contact op!

Geen ouderwetse relatietherapie – 1,5 uur per week op de bank bij de psycholoog – maar effectieve relatiecoaching die je relatie toekomstbestendig maakt? Dan ben je bij Relatievakantie aan het juiste adres! Laat je informeren door onze therapeuten door te bellen naar +31611140465 of een e-mail te sturen naar info@relatievakantie.com. Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief om onze blogs en nieuwtjes te volgen!

Print Friendly, PDF & Email

  Contact opnemen

  Wil je een kennismakingsgesprek of heb je een vraag?

  * Verplichte velden


  Back To Top