skip to Main Content

Malaga en vakantie

 • Al meer dan 900 stellen geholpen
 • Gratis adviesgesprek
 • Resultaat binnen 72 uur
 • Liefde therapie | Online of Bij je "Thuis"
Print Friendly, PDF & Email

Malaga en vakantie Lees meer

Wie zich voor cultuur interesseert, zit goed in Andalusië. De grootste autonome regio van Spanje. Bekijk hier de video over Spanje en Andalusia. U kan een dagtocht maken naar Malaga, Ronda, Cordoba, of Granada. Wilt u naar Sevilla dan raden we aan daar te blijven overnachten, niet alleen vanwege de afstand (3 uur vanaf uw vakantiehuis) maar vooral omdat de stad zo groot is, dat één dag geen wijsheid is.

 • Malaga: mooi oud centrum met groot voetgangersgebied en pleinen, historie, winkelen en tapas-eten, het Picassomuseum, de haven, theater en uitgaan, de Feria in augustus en Semana Santa met pasen (30 km).
 • Granada: natuurlijk het Alhambra, een enorm populaire bestemming dus vooraf reserveren, maar ook een mooi oud centrum (ruim 2 uur rijden).
 • Cordoba: de zeer indrukwekkende Mezquita, een overzichtelijk en knus oud centrum, de oude joodse synagoge, het Alcazar, het patiofestival in mei (2 uur vanaf uw vakantiehuis).
 • Ronda: beroemd, een mooi oud centrum, indrukwekkende kloof ´El Tajo´ met brug, stierenarena en een schitterende route – 1,5 uur – door de bergen van Andalusie (minder geschikt voor kinderen die snel wagenziek zijn).

 Malaga en vakantie relatietherapie relatiebreuk relatietherapeut

De relatieproblemen beu?

Malaga en vakantie

Strand

Stranden zijn er aan de Costa del Sol te kust en te keur: druk met allerlei activiteiten of rustig, luxe lunchen of gewoon lekker visjes eten in een Chiringuito, naakstrand of niet, boulevard of zand, bootje huren of zwemmen. Vanuit Coin rijdt u in een half uur naar Marbella en in een half uur naar Malaga. In en tussen deze plaatsen vindt u alle mogelijkheden. Malaga en vakantie, zijn bijna synoniem.

Bezienswaardig

Malaga en vakantie

Marbella: een traditioneel oud centrum, met voetgangersgebied, gecom

bineerd met luxe winkels en een toeristische boulevard.
Antequera en El Torcal: de dolmens (opgravingen) in Antequera en de sprookjesachtige rotsformaties bij El Torcal.

Nerja: ten oosten van Malaga, een mooie badplaats met grotten en een klif met promenade, ´El Balcón de Europa´. De grotten.

Mijas: zeer toeristisch (één van de populairste plaatsen van de Costa del Sol) maar knus, erg mooi uitzicht vanaf 428 meter hoog en veel souvenirzaken met redelijk assortiment.

Gibraltar: een echt engels stadje (pubs, bobbies etc), kabelbaan, afrika zien, aapjes en grotten (1,5 uur).

Tarifa: iets voorbij Gibraltar, een leuk centrum, beetje hippie-achtig, mooi strand met kite-surfen, walvissentocht (2 uur vanaf uw vakantiehuis over de tolweg).

Rondrit

De natuurparken van Andalusie zijn met auto goed te bereiken. Door de Sierra de las Nieves, El Torcal, Sierra Prieta, en de Montes de Malaga maar ook langs de authentieke witte dorpjes zijn met een gewone personenauto mooie tochten te maken.

Winkelen

Winkelen kunt u in de enorme shoppingmall de Cañada vlak voor Marbella en in de Plaza Mayor in Malaga: heel veel kledingzaken (Hennes, Zara – goedkoper dan in Nederland), de FNAC, supermarkt, restaurants etc etc. Ook zijn er in het centrum van Malaga mooie autovrije winkelstraten en bijv. een Cortes Ingles. Of gaat u naar het mondaine Puerto Banus met de designerwinkels en de haven met luxe jachten en sjieke auto´s.

Doe de relatietest!

* Binnen 8 uur gratis relatieadvies

Relatievakantie op maat

Dat- de Relatievakantie organiseren- had nogal wat voeten in de aarde vanwege de oppas van de kinderen. Maar daar werd door de relatietherapeut (hij zei steeds dat ze geen relatietherapeuten zijn maar trainers en coaches en dat is ook zo!) goed in meegedacht. Zodat we uiteindelijk een aangepast intensief dagprogramma hadden waarin we toch 2 keer per dag (3 a 4 uur) aan de slag konden. Basis dagprogramma Relatievakantie? Klik hier

Kosten lager dan relatietherapie

Qua kosten schrokken we in eerste instantie wel maar toen we de kostenvergelijking hadden bekeken, hadden we al snel door dat de prijs/toegevoegde waarde verhouding wel in orde was. Klik hier voor de kostenvergelijking.

Snel resultaat

De ergste relatiepijn is in minder dan 5 dagen mede verholpen door toedoen van de relatiecoaches (relatietherapeuten) van Relatievakantie .

Wij kregen in beeld waar onze foute gedrag zit; hoe we elkaar door een andere vorm van vragen stellen en antwoorden maximaal inzicht kunnen geven in onze verwachtingen van de ander, gevoelens. Hoe een crisis te hanteren en te voorkomen .

Voor elke situatie wist onze relatietherapeut en relatiecoach weer terug te brengen naar de basisoplossing. Wat de kernproblemen waren in onze relatie. Hoe we tot een betere tijdbesteding konden komen in de rollen die we hebben. En de relatie tussen de foute tijdbesteding en het relatieprobleem ontdekte.

Wij hebben in de meerdaagse Relatievakantie in Culemborg een hele hoop geleerd wat ons jaren lang gelukkiger zal maken met elkaar.

Het resultaat?

Door de relatietherapeut van Relatievakantie hebben we beeld en geluid gekregen over waar onze foute gedrag in zit;

hoe we elkaar door een andere vorm van vragen stellen en antwoorden maximaal inzicht kunnen geven in onze verwachtingen van de ander, gevoelens.

Hoe een crisis te hanteren en te voorkomen . Voor elke situatie wist onze relatietherapeut en relatiecoach weer terug te brengen naar de basisoplossing. Wat de kernproblemen waren in onze relatie.

Hoe we tot een betere tijdbesteding konden komen in de rollen die we hebben. En de relatie tussen de foute tijdbesteding en het relatieprobleem ontdekte.

Relatievakantie in Den Bosch, Malaga of Sevilla
En we hebben ook ontdekt dat Andalusië een prachtig land is waar hard werken en ontspannen goed samen gaan. We gaan er vast nog eens naar toe. Want er is meer dan Malaga! Maar we hebben erg genoten van ons appartement aan zee en de heerlijke tapas. De locaties van Relatievakantie?

Nazorg

Na de week Relatievakantie, hebben we nog 3 maanden (1 keer per maand) Skype evaluatie gehad met onze relatiecoach/ relatietherapeut. De afspraken en doelen die in de Relatievakantie hadden gemaakt hadden we toen op papier gezet. En we hadden ook een nieuw weekrooster gemaakt (we moesten de eerste 3 maanden minsten 25% meer tijd aan elkaar besteden). De nazorg bestond er vooral uit om na te gaan of en in welke mate we de afspraken waren nagekomen. En zo niet, waarom en wat er door de “overtreder” aan gedaan ging worden in de komende maand.

Resultaat telt

Relatievakantie is gespecialiseerd in het oplossen van Relatieproblemen door toepassing van relatie- en gezinstherapie . De cliënt staat bij de relatietherapeuten en relatiecoaches van Relatievakantie centraal, waardoor hij of zij zich gehoord, begrepen,gesteund en welkom voelt. Wij willen resultaat leveren en zijn geen uren-fabriek. Kijken tijdens onze gezamenlijke sessie niet op de klok.

Wij geloven niet in een consult-benadering (uurtje per week naar de relatietherapeut). Wel in elkaar met diepte-interviews opnieuw leren kennen en er zo achter komen wat er van je verwacht wordt. Waarom en wat je aan je eigen gedrag dient aan te passen om het weer leuk te hebben samen.

Relatievakantie en Relatietherapie

Relatievakantie wil verandering brengen in het gedachtegoed dat relatietherapie ingezet wordt als ‘laatste’ redmiddel. Iedere relatie kent zijn up’s en down’s. Dat is normaal. Toch is het in veel situaties zinvol om in relatietherapie in de vorm van een Relatieweekend te gaan. Bijvoorbeeld voor een boost in je relatie, als er terugkerende ruzies zijn, als de seks niet bestaand is geworden, of als je niet meer weet of je nog bij elkaar wilt blijven. Zowel voor kleine als grote problemen helpt relatietherapie.

Print Friendly, PDF & Email

  Contact opnemen

  Wil je een kennismakingsgesprek of heb je een vraag?

  * Verplichte velden


  Back To Top