skip to Main Content

Huwelijksproblemen

 • Al meer dan 900 stellen geholpen
 • Gratis adviesgesprek
 • Resultaat binnen 72 uur
 • Liefde therapie | Online of Bij je "Thuis"
Print Friendly, PDF & Email

Huwelijksproblemen oplossen begint bij jezelf

Heb je te maken met huwelijksproblemen die de kwaliteit van je leven belemmeren? Dan is het tijd om daar snel en voor altijd in te brengen. Bij Relatievakantie zijn we gespecialiseerd in het oplossen van relatie- en huwelijksproblemen door deze samen met jou aan te pakken tijdens intensieve meerdaagse relatiecoaching. De waarheid is dat het blijvend oplossen van huwelijksproblemen vrij moeilijk is om alleen te doen. Vooral omdat je zelf onderdeel van het probleem bent of kunt zijn. Wanneer je echter merkt dat je niet meer verder kunt in je huwelijk, is het tijd om aan de bel te trekken. Tijdens de intensieve meerdaagse coachingsessies van Relatievakantie leer je beter begrijpen waar je eigen gedrag en dat van je partner vandaan komt en welk gedrag je van elkaar verwacht. Zo leer je de oorzaken van je huwelijksproblemen te identificeren en samen te werken aan een duurzame oplossing. Al na de eerste sessie zul je al merken dat er positief resultaat is. Als de laatste sessie afgerond is, ben je vaardiger en gemotiveerder om met de verkregen tools aan een betere betere toekomst te werken voor jezelf en dus ook je huwelijk. Met behulp van Relatievakantie los jij je huwelijksproblemen op! Bovendien verzeker je jezelf desgewenst van 3 maanden nazorg.

Oorzaken van huwelijksproblemen

Het is niet strikt noodzakelijk om de oorzaken van je huwelijksproblemen te kennen om ze op te lossen. Het is echter belangrijk om enig licht te werpen op het verleden en welk gedrag daar is vertoond. Als het erop aankomt, is het altijd het gedrag van jou en je partner dat de huwelijksproblemen heeft veroorzaakt. Dit kan zich in verschillende vormen en manieren uiten in je relatie en huishouden. Erkenning van deze verschijningen is de eerste stap in het omgaan met huwelijksproblemen. Neem contact op met Relatievakantie om op een gezonde manier te werken aan het oplossen van huwelijksproblemen. Onze erkende therapeuten geven je de tools die je nodig hebt om je huwelijksproblemen op te lossen en weer van elkaar te genieten. Meer weten? Voel je vrij om contact met ons op te nemen!

Huwelijksproblemen problemen

Doe de relatietest!

* Binnen 8 uur gratis relatieadvies

Huwelijksproblemen oplossen: tips!

Realiseer dat in een relatie je moet leren compromissen te sluiten om de noodzakelijke gedragsverandering te realiseren. Tegelijkertijd is het heel moeilijk om kritisch naar jezelf en je huwelijk te kijken. Hoe pak je dit precies aan? Bij Relatievakantie willen we graag met je samenwerken om je huwelijksproblemen vanuit dit perspectief te onderzoeken. Enkele tips om in gedachten te houden zijn:

 • Vraag jezelf af wat het ideale gedrag van je echtgeno(o)t(e) moet zijn
 • Vergeet gisteren en beschrijf hoe je zou willen dat het in de toekomst zou zijn
 • Maak je verwachtingen kenbaar aan je partner
 • Ken de verwachtingen van je partner (over een bepaald onderwerp)
 • Neem gesprekken op of film een eventueel conflict
 • Leer feedback te geven en te ontvangen
 • Beoordeel je relatie, bijvoorbeeld met een relatietest van Relatievakantie

Huwelijksproblemen oplossen is een vak apart

Je wordt voorbereid op alles en nog wat in je leven, behalve het onderhouden van een huwelijk. Er wordt van ons verwacht dat we dat gewoon kunnen en er zelfs talent voor hebben. Voor veel stellen is dat echter een stuk makkelijker gezegd dan gedaan. Bij huwelijksproblemen heb je een gespreksstijl ontwikkeld die leidt tot afstand in plaats van benadering en verbinding. Als je het eenmaal hebt ontwikkeld, blijf je er stug volharden – soms allebei – omdat je niet beter weet of niet beter kunt. Je krijgt bijvoorbeeld een blinde vlek voor je eigen miscommunicatie. Bovendien kun je van mening zijn dat de huwelijksproblemen voortkomen uit het gedrag van je partner en niet uit jezelf en dat die dus maar moet veranderen. Herkenbaar? Dan is een relatiecoaching van Relatievakantie misschien iets voor jou. De hulp die wij bieden is voornamelijk op jou gericht. Wat kun jij doen om het gedrag van je partner te veranderen? Zo zorgen we snel voor tastbare, blijvende resultaten die ook de ander zullen aanzetten tot verandering. echte resultaten waar je ook echt iets mee kunt.

De relatieproblemen beu?

Eindelijk af van huwelijksproblemen met Relatievakantie

Ervaar je steeds weer dezelfde huwelijksproblemen in je relatie met je partner? Dan wil je natuurlijk verbetering zien, en wel snel. Bij Relatievakantie kunnen we je allerlei tips geven om te proberen je huwelijksproblemen op te lossen, maar helaas bestaat er niet zoiets als een “quick fix” die je huwelijksproblemen in één keer kan oplossen. Verbeteren begint bij jezelf. Relatievakantie kan je helpen die eerste stappen te zetten. Daarnaast bieden wij de volgende voordelen:

 • Gratis intake en relatietest
 • Intensieve coaching sessies van 2-4 in plaats van een wekelijks spreekuurtje
 • Resultaten binnen 2 tot 5 dagen
 • Standaardpakketten met een vaste prijs
 • Al meer dan 900 stellen geholpen
 • Relatietherapie online, offline (bij je “thuis”) of tijdens je korte vakantie!

Zelf ervaren? Vraag een vrijblijvend intakegesprek aan!

Zit je met huwelijksproblemen, maar kom je er samen niet uit? Vaak ontbreekt het aan de juiste kennis en vaardigheden om met je partner over deze problemen te praten. Relatievakantie kan je helpen de oorzaken van je huwelijksproblemen te vinden en op te lossen door middel van intensieve relatiecoaching. Bel of whatsapp ons voor meer informatie op +31611140465 of stuur een e-mail naar info@relatievakantie.com. Vergroot je kennis over “relatieproblemen oplossen”! Abonneer je op onze nieuwsbrief om onze blogs en nieuwtjes te volgen!

Print Friendly, PDF & Email

  Contact opnemen

  Wil je een kennismakingsgesprek of heb je een vraag?

  * Verplichte velden


  Back To Top