skip to Main Content

Communicatie en relatieproblemen

 • Al meer dan 900 stellen geholpen
 • Gratis adviesgesprek
 • Resultaat binnen 72 uur
 • Liefde therapie | Online of Bij je "Thuis"
Print Friendly, PDF & Email

Communicatie en relatieproblemen? Met Relatievakantie naar een oplossing

Communicatie in de relatie is een van de belangrijkste factoren voor het succes van de relatie. Daarom wordt er bij relatietherapie van Relatievakantie veel aandacht aan het op orde brengen van jullie relatie communicatie besteed. Goede communicatie is belangrijk, omdat je partner zijn/haar gedrag afstemt op de communicatie die jij levert. Heldere communicatie zorgt ervoor dat je partner niet hoeft te raden wat je denkt, maar zich aanpast aan wat je zegt te voelen. Relatievakantie vervangt jullie destructieve communicatiestijl en -patroon, door een verbindende en effectieve relatietaal. Meer weten over hoe je de communicatie in je relaties kunt verbeteren? Neem contact op met Relatievakantie!

Over communicatie in de relatie

De basis van communicatie is het overbrengen van een boodschap in een taal die de ander verstaat – en ook prettig vindt. De communicatie in een relatie is niet veel anders dan dat. Communicatie in een relatie omvat bijvoorbeeld alles wat de één (direct of indirect) zegt of gebaart en dat de ander ontvangt of hoort. In principe gaat het om spreken en luisteren. Wat wordt er precies gezegd? Welke emoties worden uitgedrukt? Bij Relatievakantie leren we je nieuwe concepten, methoden en manieren om te communiceren zonder elkaar pijn te doen of tot last te zijn. Zo herstellen we samen met jou de mankementen in de communicatie van je relatie. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Communicatie en relatieproblemen

Doe de relatietest!

* Binnen 8 uur gratis relatieadvies

Communiceren kun je leren

Het bereiken van een duurzaam compromis is wat we bij Relatievakantie voor jou en je partner hopen te bereiken. Zo werken we in korte tijd hard aan de communicatie kloven in jullie relatie, zodat jullie met een schone lei aan de slag kunnen om elkaar beter te begrijpen. Wil je een coachingsessie boeken bij Relatievakantie? Dan kun je de volgende voordelen verwachten:

 • Gratis intake en relatietest
 • Intensieve coaching sessies van 2-4 uur in plaats van slechts 1,5 uur
 • Resultaten binnen 2 tot 5 dagen
 • Standaardpakketten met een vaste prijs
 • Al meer dan 900 stellen geholpen
 • Relatietherapie online, offline (bij je “thuis”) of tijdens je korte vakantie!

De relatieproblemen beu?

Problemen met communicatie in je relatie? Neem contact op!

De communicatie in je relatie is cruciaal voor het voortbestaan van je relatie. De experts van Relatievakantie kunnen je helpen elkaar weer te begrijpen door op een warme en openhartige manier te communiceren. Meer weten over Relatievakantie en de diensten die wij aanbieden? Bel of whatsapp dan naar +31611140465 of stuur een e-mail naar info@relatievakantie.com.
Vergroot je kennis over “relatieproblemen oplossen”! Abonneer je op onze nieuwsbrief om onze blogs en nieuwtjes te volgen!

Print Friendly, PDF & Email

  Contact opnemen

  Wil je een kennismakingsgesprek of heb je een vraag?

  * Verplichte velden


  Back To Top