skip to Main Content

Ruzie in relatie

 • Al meer dan 900 stellen geholpen
 • Gratis adviesgesprek
 • Resultaat binnen 72 uur
 • Liefde therapie | Online of Bij je "Thuis"
Print Friendly, PDF & Email

Ruzie in relatie? Los het op met Relatievakantie!

Bij Relatievakantie vergelijken we ruzie in de relatie altijd met ruzie met een klant. In de liefdesrelatie is er ook een klant en een leverancier. Ruzie in de relatie met je liefdespartner ontstaat op dezelfde manier. Soms ben je klant en soms leverancier. Als je niet weet wat je klant verwacht, kan er ruzie in de relatie ontstaan. Ruzies in de relatie ontstaan vaak doordat er onduidelijk wordt gecommuniceerd over de verwachtingen van elkaar. We zijn immers helemaal niet getraind in het precies omschrijven van het gedrag dat we van de ander verwachten. Daarom bieden we bij Relatievakantie intensieve meerdaagse coaching aan. In de vorm van een midweek of lang relatieweekend waarin je precies dat gaat doen: leren beschrijven wat je nodig hebt van de ander. Neem contact op voor meer info!

Werkboek om ruzie in relatie te vermijden

De in onze workshops en coaching sessies opgedane kennis, hebben we bij Relatievakantie gebundeld in een tekst- en werkboek, zodat je de inhoud van de relatiecoaching en workshops in boekvorm kunt volgen. Zo kunnen ze ervoor zorgen dat ruzies in de relatie blijvend worden vermeden. Het werkboek biedt het oefenmateriaal om voldoende voorbereid te zijn op een Relatievakantie of om geheel zelfstandig de weg terug te vinden naar een leuke relatie. Met behulp van deze twee belangrijke concepten leggen we uit hoe ruzie tot het verleden kan behoren:

 • Klant = je vriend(in), echtgenoot aan wie je het door hem/haar verwachte/opgedragen gedrag vertoont
 • Leverancier = je vriend(in), echtgenoot die je voorziet van het door jou verwachte/opgedragen gedrag

Ruzie in relatie

Doe de relatietest!

* Binnen 8 uur gratis relatieadvies

Ruzie in relatie komt vaker voor

Waar sprake is van een aanhoudende – in de ogen van de klant – wanprestatie door de leverancier, kan het punt worden bereikt waar ruzie in de relatie ontstaat. Een ruzie of conflict is een meningsverschil waarbij twee of meer partijen een doel nastreven of een waarde aanhangen die onverenigbaar blijkt te zijn, waardoor de twee partijen botsen. Zo’n ruzie in de relatie kan variëren van je stem verheffen, de ander negeren, vloeken of zelfs fysiek geweld gebruiken. Bij Relatievakantie bieden we je de tools om de uitkomst van de ruzie in de relatie te beïnvloeden door je eigen gedrag en dat van de andere partij te beïnvloeden. Klinkt dit goed? Neem dan contact met ons op voor meer informatie!

De relatieproblemen beu?

Nooit meer ruzie in de relatie? Neem contact op!

Ben je klaar met die terugkerende ruzie in je relatie en wil je daar nu verandering in brengen? Boek een Relatievakantie! Door intensieve coaching sessies vinden jij en je partner elkaar weer terug. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Bel of whatsapp ons via +31611140465 of stuur een e-mail naar info@relatievakantie.com.Vergroot je kennis over “relatieproblemen oplossen”! Abonneer je op onze nieuwsbrief om onze blogs en nieuwtjes te volgen!

Ruzie met je (partner) klant?

In de liefdesrelatie is er ook sprake van een klant en van een leverancier. Ruzie in de relatie met je liefdespartner ontstaat op eenzelfde manier.

Je moet dus goed weten wat je klant verwacht! De ene keer ben je klant en de andere keer de leverancier. Als je niet goed weet wat je klant verwacht, dan kan er ruzie of een conflict in de relatie ontstaan. Met als uiteindelijk resultaat het einde van de relatie! De klant zoekt een andere leverancier.

In het artikel kun je lezen wat je kan doen om de klanttevredenheid te verhogen.

Klanttevredenheid-relatietherapie
Print Friendly, PDF & Email

  Contact opnemen

  Wil je een kennismakingsgesprek of heb je een vraag?

  * Verplichte velden

  Back To Top