skip to Main Content

Niet Tevreden Over Je Relatie?

 • Al meer dan 900 stellen geholpen
 • Gratis adviesgesprek
 • Resultaat binnen 72 uur
 • Liefde therapie | Online of Bij je "Thuis"
Print Friendly, PDF & Email
 • past de ander nog wel bij me?
 • het gedrag is veranderd en het staat me niet aan
 • ik wil niet meer aangeraakt worden
 • ik ben gevoelig voor de aandacht van anderen
 • ik denk over een toekomst zonder mijn huidige partner
 • er is geen onderwerp of we hebben er ruzie over
 • we hebben zo weinig gemeenschappelijk
 • ik kan me niet meer herinneren dat ik gelukkig was in mijn relatie
 • ik vertrouw de verklaringen niet meer die ik krijg
 • ik krijg geen antwoorden op mijn vragen
 • waarom hebben we zo weinig intimiteit en seks?

Niet Tevreden Over Je Relatie?

Beoordeel Het Gedrag In Je Relatie

Relatie test? Als het beeld dat je op basis van het bovenstaande krijgt negatief is, dan is het tijd om eens op een andere manier naar je relatie te kijken te doen.

Dan weet je snel of er nog een redding mogelijk is. Doe je de relatietest(relatiescan) vandaag nog dan heb je morgen antwoord op de vraag ” hoe goed is mijn relatie?” Op die manier krijg je “objectiever” en vollediger beeld van hoe jij het gedrag van je partner ervaart. Lees meer over gedrag.

Na het invullen van de vragenlijst krijg je een uitgebreid antwoord terug (via PDF) wat inzicht geeft hoe het staat met jouw geluk in je werk.

NVRG en Google

De relatie testen zijn ontwikkeld in een samenwerkingsverband met de Nederlandse Vereniging van Relatietherapeuten met Google Technologie.

Kies je relatietest

Door op 1 van de 3 onderstaande blauw knoppen te klikken kom je bij een relatie test die wij hebben ontwikkeld. Ze geven je antwoord op de vragen die op de blauw knop staan.

De 8 oorzaken van een relatieprobleem

Naar de oorzaak van relatieproblemen is veel onderzoek gedaan. Onderstaand beschrijven we de 8 meest voorkomende oorzaken van relatieconflicten en waar stellen relatietherapie voor hebben gebruikt om ze op te lossen.

De vijf fasen van een relatie

Uit onderzoek van de Rijksuniversiteit Groningen onder ruim 1000 stellen blijkt verder dat er vijf factoren zijn die verantwoordelijk zijn voor het succes van een relatie.

We onderscheiden 5 fasen in de levensloop van een relatie. Te beginnen met de verliefdheid (alhoewel sommigen dat helemaal niet hebben ervaren) Hoe lang je in één fase blijft, hangt af van het betreffende (echt)paar. Sommige paren gaan nooit door naar de latere stadia vanwege incompatibiliteit of emotionele onvolwassenheid. Omdat elke relatie uniek is, kan het moeilijk zijn om de fasen van een relatie per maand nauwkeurig vast te stellen. Relatietherapie helpt je om een fase goed af te sluiten en voorbereid een andere in te gaan.

de 5 relatie fasen min

De relatieproblemen beu?

Je gids in relatietherapieland.

Relatietherapie. Ineens moet je je gaan verdiepen in wie of wat je kan helpen met je relatieproblemen. Er is crisis. Klik op de blauwe knop dan kun je het artikel over relatietherapie lezen. En word je hopelijk wegwijs in relatietherapie. Zodat je een goede beslissing kan nemen over wie je gaat helpen. En je probleem niet nog groter maar kleiner wordt.

Hoe goed is mijn relatie?

De relatie test of de relatie testen. Hoe goed is mijn relatie? Als je in Google het woord “relatietest” invoert krijg je zo`n 58.000 resultaten. Nou wij staan niet bovenaan hoor met onze gratis relatietest! Maar zoals met zoveel zaken waar kwaliteit eigenlijk het belangrijkste is, ziet je dat er veel kaf onder het koren zit. Google geeft geen keurmerk over het soort relatietest dat ze (of is Google een hij?) toont. Maar is wel gevoelig voor advertentie-inkomsten. Dus dan weet je het wel…Om een lang verhaal kort te maken. Je hebt 2 keuzes als het om inzicht te krijgen in de kwaliteit van je relatie.

Hoe vind ik een goede relatietest met Google?

Relatietest! Eigenlijk is relatie test een verkeerd woord voor wat je wilt onderzoeken. Relatie thermometer is een beter woord. Want wat je wilt weten is; wat vind IK van mijn relatie? Wat een ander van je relatie vindt moet je een biet zijn toch?! Er wordt ook niks getest; geen examen afgelegd. Geen proeve van bekwaamheid afgelegd.

Wat vind ik van het gedrag van mijzelf en van mijn partner?

Jij denkt iets over het gedrag van je partner naar jou toe. En andersom. Dus we gaan niet testen; nee, we gaan een eigen oordeel vormen over het gedrag van mijzelf en mijn partner. En onze vragen helpen daarbij!!!

keuze 1

1.begin bovenaan aan de rij van 58000 relatietest links die Google toont. En werk langzamerhand naar onze relatietest toe (slecht voor je relatie want kost ontzettend veel tijd)

keuze 2

2.begin bij de onze en daarna zal je merken dat die andere 57999 er niet meer toe doen!

Doe de relatietest!

* Binnen 8 uur gratis relatieadvies

Maak nu eerst de relatietest zelf

Niet tevreden over je relatie? Door onze relatietest te maken ontdek je hoe jij in je relatie staat. Het gaat aanvankelijk om jouw beleving van het gedrag van je partner. Niet om die van je partner of om hoe jij denkt dat je partner over jouw gedrag oordeelt. Vul hem daarom in eerste instantie alleen in.

De relatietest van je partner

Wel kun je je partner vragen onze relatietest (relatie thermometer) ook in te vullen. Nadat jij het gedaan hebt of gelijkertijd. Maar NIET samen! De beïnvloeding van de beantwoording door elkaar moet minimaal zijn.

Resultaat van de relatietest (relatie thermometer)

Net als met de uitlezing van de thermometer het geval is; de interpretatie van de uitslag moet wel door een professional geïnterpreteerd worden. Zodra je de laatste vraag hebt beantwoord kunnen wij met je antwoorden aan de slag. Je ontvangt binnen 24 uur een reactie.

Hoe goed is mijn relatie? Wat is de ideale relatie?

Voor bijna iedereen geldt dat de kwaliteit van de relaties die we hebben bepalend is voor de kwaliteit van ons leven. Het hebben van een kwalitatief goede relatie, en het maken van de juiste partner keuze(s) middels dating is echter zeker niet vanzelfsprekend. Kennis over de ‘werking’ van relaties en van het komen tot partnerkeuzes is noodzakelijk. Een zeer goede dosis zelfkennis lijkt zelfs onmisbaar.

Onthoud vooral dat een relatie hebben en onderhouden veel meer inhoudt dan het hebben van de juiste kennis van relaties. Werken aan een relatie is vooral werken aan inzicht in jezelf en oog hebben voor de behoeften van de ander!

Print Friendly, PDF & Email

  Contact opnemen

  Wil je een kennismakingsgesprek of heb je een vraag?

  * Verplichte velden


  Back To Top