De relatieproblemen beu?

2,3 of 5-daags relatie intensive

Belgie Nederland Spanje

450,00 euro

De relatieproblemen beu?

2,3 of 5-daags relatie intensive

Belgie Nederland Spanje

450,00 euro

Ontrouw

Ongeveer een derde van de weekend relatietherapie cliënten meldt zich omdat er ontrouw van minstens één van het in het spel is. Vaak gecombineerd met getalenteerd liegen en ontkennen tegen beter weten in. Het vertrouwen daalt onder het vriespunt. Crisis als kans of crisis als faillissement van de relatie?

Dominantie

De dominant vraagt niet of weinig; luistert slecht of niet en geeft geen antwoorden op je vragen. In 35% van de gevallen blijkt een vorm van dominant gedrag –van één of beide partners– de oorzaak van de relatie crisis te zijn. De gedachte “ik doe er niet toe” komt daardoor steeds vaker terug bij de gedomineerde partner. Wat te doen?

Vaak ruzie

Over grote of kleine dingen. Een ruzie of meningsverschil kan zo maar ontstaan. Of het is juist voorspelbaar gekoppeld aan een bepaald onderwerp of situatie. Niemand wil toegeven of juist wel maar slaat dan dicht. We slagen er niet in om goed werkende oplossingen te bedenken. Met veel gevolg schade als resultaat. Hoe lossen we dat op?

Hieronder staan je keuze mogelijkheden

2-daagse relatietherapie, APK

Als bijna alles op rolletje loopt en je alleen maar “preventief” onderhoud wilt plegen, dan is het weekend  relatietherapie, een cadeau dat je je zelf moet gunnen. Maar ook als je  relatie af en toe kraakt, kan een 2-daagse helpen de relatie toekomstbestendig te maken.

3-daagse weekend/ midweek

Voor het 3-daagse arrangement kies je als je al gedurende  langere tijd je relatie een onvoldoende geeft. Of als er recent jij of je partner iets heeft gedaan waardoor een onmiddellijke einde van de relatie dreigt. 2 sessies per dag. Per sessie 2-4 uur. In Nederland en Spanje.

5-daagse, Relatievakantie

De 5-daagse relatie intensive of Relatievakantie, kies je als er zeer ernstige en reeds lange tijd durende relatieproblemen zijn. Of als je een korte vakantie wilt combineren met zeer intensieve relatietherapie. 4 dagen aan de slag; 1 dag vrij. In Nederland en Spanje.

Onze kijk op relatietherapie

Weekend relatietherapie , maar je gaat niet naar de dokter

Je kan denken dat je gefaald hebt als je een relatietherapeut nodig hebt. Er zijn nog steeds hulpverleners die je willen behandelen als een patiënt. Iemand die behandelt moet worden. Een therapie moet ondergaan. Nadat er door de dokter/ therapeut een diagnose is gesteld. Maar voor ons ben je echter niet anders als 1 van de 2 collega’s die al  een tijdje niet met elkaar door één deur kunnen. Of een klant die al enige tijd ontevreden is over zijn leverancier. Geen persoon waarvan de levensloop of de psyche onderzoek en analyse behoeft.. En dus bedachten we in 2008 de Relatievakantie; communicatie-training, relatiecoaching en mini-break. In één.

Een nieuwe taal leren

Hoe kunnen een Italiaans en Duits sprekende stel toch met elkaar communiceren? De opties zijn dat de één Duits of de ander Italiaans leert. Of dat ze samen een nieuwe taal leren. Bijvoorbeeld Engels. Wij geven de voorkeur aan de laatste optie.

Kort maar hevig, weekend relatietherapie

Wij helpen je binnen 2 tot 4 dagen de basis te leggen om de relatie te krijgen die je verwacht. Je leert de basics van een nieuwe relatie taal. Voor een uurtje therapie per week -met wat huiswerk tussen de consulten door- moet je dus niet bij ons zijn. Als je daarentegen bij de 81% gelukkigen wil horen die dankzij ons doorstarten, dan ben je van harte welkom! Meer lezen over ons team? Klik hier 

Meer voor mannen

Direct, to the point en gericht op resultaat. Dat wordt vaak gelabeld als “manlijk”. Wij houden echter gewoon niet van de omweg. Ook niet van gepsychologiseer (b.v. waar in je verleden ligt de oorzaak van je huidige gedrag?). Het blijkt dat onze benadering  mannen erg aanspreekt. Terwijl het onze vrouwelijke cliënten niet in de weg zit

Effectief en economisch

Het gemiddelde tarief van een relatietherapeut bedraagt 95,00 euro per uur. In de praktijk blijkt dat er minstens 20 uur gefactureerd wordt. In totaal dus 2000,00 euro per paar. Een 5-daagse all-in kost 1.600 euro. In Malaga of Sevilla.

Het weekend relatietherapie vergeleken met consult therapie

intensief en effectief

Beter dan de langdurige relatietherapie

In 2009 begonnen wij met het aanbieden van relatietherapie in de vorm van meerdaagse intensives . De Relatievakantie, het Relatieweekend. Sindsdien hebben we meer dan 1200 stellen naar hun 2.0 relatie kunnen begeleiden. Ons programma garandeert een effectief, ongestoord en geconcentreerd kunnen zijn op elkaar. In combinatie met ontspannende activiteiten. In Nederland (Den Bosch, Amersfoort) en Spanje (Malaga, Sevilla).

Stel je eisen aan externe hulp!

tips om de juiste hulp te selecteren

Wat is een goede relatietherapeut? Wie kan me helpen? Wat zijn de selectiecriteria? Hoe weet ik of het bij mij en bij ons past?

Wat vinden wij belangrijk?

Ervaren begeleiding en training

We graven niet in je verleden. Oordelen niet over je gedrag. Kiezen geen partij.  Beslissen niet over je of voor je. Trainen en coachen. Stoppen pas als het gewenste resultaat er is.

Binnen 2 weken starten

We hebben naast een vaste kerngroep, een flexibel inzetbare groep communicatie-trainers/ relatiecoaches. Daardoor kunnen we je garanderen dat je binnen 2 weken kunt starten.

De plek telt ook mee

Een weekend relatietherapie of een relatievakantie is niet alleen maar inspannen maar ook ontspannen. Je mag naar Malaga of Sevilla komen. Maar ook naar Den Bosch of Amersfoort.

Cliënten vertellen

Wil je alvast aan de slag?

Als je nog niet met ons aan de slag kunt, kun je al wel met onze hulpmiddelen aan de slag! We stellen ze graag kosteloos beschikbaar! Het zijn dezelfde als die wij in  de sessies van de relatie intensives gebruiken.

Wat vind JIJ van je relatie?

weten is meten!

Wil je weten hoe jou relatie er voor staat? Doe dan snel de relatietest. Dan heb je de volgende dag al het resultaat.

Ben ik de egoïst?

Wat heb jij over voor je partner?

Doe je wel eens wat voor iemand anders? Wanneer word je een egoïst?

Neem contact met ons op

tips om de juiste hulp te selecteren

Is je belangstelling gewekt? Heb je nog vragen? Of weet je al wat voor relatie intensive je wil? Klik op de knop